There can be only one HighLander...

Momenteel nog een beetje droge zooi,
maar dat kom nog wel eens.
Dit stukje had er immers al maanden geleden moeten staan. Maar toen raakte ik het 'kwijt'. En vannacht vond ik het zomaar opeens terug in de chaos die mijn harde schijf is.
Er is nog wat werk nodig, maar wilde het jullie niet langer onthouden

A/S/L
HighLander werd zo'n 19 jaartjes geleden, ergens in maart 1982 geboren in Rotterdam. De stad waar hij na zijn jeugd in een dorp ergens in de buurt te hebben doorgebracht, 6 jaar lang een middelbare schoolopleiding volgde. Na 6 leuke jaren in Rotterdam te hebben genoten van de grote stad studeer ik tegenwoordig in Enschede.
En ja da's een behoorlijk eind uit de richting.

Nickname
Mijn nick zal voor de meeste waarschijnlijk wel duidelijk zijn, en zo niet vette pech.
Om meteen een groot misverstand uit de wereld te helpen. Mijn nick heb ik niet gekozen vanwege mijn aanzienlijke lengte zoals zovelen menen te denken. Zinnen als "Nu weet ik waarom je HighLander heet", slaan dus elke meeting als een lul op een trommel, oftewel nergens op.

Mijn nickname komt van HighLander, zowel de series als de films. Waarom geen idee, hij leek me leuk, past gewoon bij me, en krijg er meestal alleen leuke reacies op dus laten we dat maar zo.

Hij is misschien niet bijster origineel, but it suits me just fine. En ik was eigenlijk ook wel verbaasd dat hij hier nog niet bestond.

Fokker sinds...
Lang, lang geleden, ik heb het allereerste begin gezien, en na een paar dagen ben ik maar gestopt, terug naar Tweakers.net waar ik me toen wel thuisvoelde. Totdat ik in de zomer van 2000 weer eens op fok langs kwam schieten, en meer dan genoeg reden zag om er te blijven en afscheid te nemen van mijn persoontje bij de 'concurrentie'. Na een weekje frontpage ook maar eens op het forum rondgekeken. 
Een wereld die open ging blablabla lang verhaal, kortom op 1 september 2000 registreerde ik mezelf met me eigen nickname, iets waar ik nog geen spijt van heb gehad.
En sinds zo’n half jaar dus lid van de FrontPage crew.
 
Hobbies enzo
Computeren (dÚh), daarnaast sport ik in tegenstelling tot vroeger steeds vaker. Paar keer per week het bos in voor een rondje hardlopen, en sinds kort doe ik ook aan klimmen, iets wat ik wel van plan ben om door te zetten.
Daarnaast hou ik van werkelijk bijna alle soorten rock, films en tv kijken, en wil ik ook nog wel eens wat agressie lozen op een drumstel.

Contact
Ik heb alles zo'n beetje wel (mail, msn, icq enzo), maar als het over Fok! gaat kun je me het beste bereiken op één van de volgende manieren:

Email (HighLander@fokzine.net)
ICQ (UIN# 35707931)
Chat (Channel #fok op irc.fokzine.net, port 6666,6667)

Ik zal als ik eens tijd heb dit stuk nog wat opkalefateren,
maar werd onderhand ook wel eens tijd..