FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 15 mei 2005

Halo 3 zal gelijktijdig uitkomen met de PS3

In een interview dat Bill Gates heeft gegeven aan het Amerikaanse Time Magazine wordt bevestigd wat al een lange tijd werd gedacht, Halo 3 zal gelijktijdig uitkomen met de launch van de PlayStation 3.

Het interview zal volgende week verschijnen en Gates zal het volgende te vertellen hebben.

"[...]
Note to the hard-core faithful: the next version of Halo will not, repeat not, be ready in time for the launch of Xbox 360. It will be part of the all-important second wave next spring. 'It's perfect,' Gates says, radiant with bloodlust. 'The day Sony launches [the new PlayStation], and they walk right into Halo 3.'
[...]"


Microsoft wil nog geen officieel commentaar geven maar als dit zo blijkt te zijn hebben ze waarschijnlijk een flinke concurrentie tegen zich. Halo 2 is namelijk al meer dan 6.5 miljoen keer over de toonbank gegaan en heeft het aantal Xbox Live gebruikers verdubbeld naar anderhalf miljoen.

Koran-artikel Newsweek mogelijk niet waar

Nononono had ons via de nieuws-submit te melden:

Het Amerikaanse tijdschrift Newsweek geeft toe dat er mogelijk een fout is gemaakt in een verhaal over de misstanden in Guantanamo Bay op Cuba. Hierin werd vermeld dat een exemplaar van de koran door het toilet werd gespoeld tijdens het verhoren van verdachten, wat leidde tot felle protesten in voornamelijk moslimlanden.

In Afghanistan kwamen bij de rellen in een week tijd vijftien mensen om en raakte meer dan honderd mensen gewond. Minister van Buitenlandse Zaken Conzoleezza Rice beloofde een onderzoek in te stellen.

Newsweek baseerde het artikel, gepubliceerd op 9 mei, op een anonieme bron. In de nieuwe uitgave is die bron volgens Newsweek toch niet zo zeker van zijn verklaring en Newsweek excuseert zich daarvoor: "Het spijt ons dat ons verhaal deels niet klopt. We willen onze deelneming betuigen aan de slachtoffers van het geweld en aan de Amerikaanse soldaten die in dat geweld terecht kwamen."

Eerste screenshot van The Godfather op de Xbox 360

In de aankomende game van Electronic Arts zal je door verschillende 'klusjes' te klaren je steeds hoger op moeten gaan werken in de Corleone Familie, zodat je uiteindelijk de nieuwe don zal worden.

De game zal betrekking hebben op de zeer befaamde film trilogie, daarom liet Francis Ford Coppola al eerder blijken niet blij te zijn met deze game.

Naast dat de game op de 'Next Gen' consoles zal uitkomen, zal ze ook nog verschijnen op de huidige generatie.

[Update]Eerste boxart Xbox 360 game? (PGR3)

Na al eerder vandaag Perfect Dark Zero screenshots gepubliceerd te hebben heeft Xboxyde mogelijk ook de eerste boxart voor de Xbox 360, namelijk die van Project Gotham Racing 3.

Een aantal dingen zijn veranderd, andere zijn hetzelfde gebleven. Zo zijn de tekentjes links onderin gelijk gebleven en ook het logo links boven (al is deze natuurlijk vervangen door die van de 360). Echter is nu rechts bovenin te zien of de game Xbox!Live ondersteunt en is de balk onder het logo groen in plaats van oranje.

Of dit een officiële boxart voor Project Gotham Racing 3 zal zijn, horen we hopelijk binnenkort.

Update: 23:00

Xboxyde heeft deze afbeelding op verzoek van Microsoft moeten verwijderen. De beweegredenen van Microsoft tot dit verzoek zijn echter niet bekend.


Vrouw met vossen in auto aangehouden

Cavemania had ons via de nieuws-submit te melden:

Een Belgische vrouw is zaterdagmiddag in Bergeijk (Noord-Brabant) aangehouden, omdat ze in haar bestelauto drie vossen, opgesloten in kooien, vervoerde. Een agent in burger ontdekte de vreemde lading, toen de auto geparkeerd stond.

De vrouw verklaarde dat ze de dieren in Luxemburg had gevangen. Ze wilde ze via een omweg door Nederland in België vrijlaten. Zo ver is het dus niet gekomen: de politie gaf haar een proces-verbaal wegen overtreding van de Flora- en faunawet en heeft de vossen naar een opvangplek gebracht.

Jongeman dood na skatebaan-ongeluk

3.1V6 had ons via de nieuws-submit te melden:

Een inwoner uit Sprundel is vanmiddag overleden nadat hij zaterdagmiddag met een crossfiets een mislukte poging ondernam over een kleine schans op een skatebaan te jumpen. Het ongeval vond plaats aan de Stijn Streuvelslaan in Etten-Leur.

Het 22-jarige slachtoffer was op de skatebaan met enkele anderen toen hij na de jump zonder helm met zijn hoofd op het asfalt klapte. Hij verloor al direct veel bloed. Bewusteloos werd hij afgevoerd naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg, waar hij vanmiddag overleed.

Badminton nog steeds snelste racketsport

Bij metingen tijdens het WK voor landenteams in Beijing is gebleken dat badminton nog steeds de snelste racketsport is. Met maar liefst 332 kilometer per uur sloeg de Chinese dubbelaar Fu Haifeng de shuttle weg.

Het was voor het eerst dat de IBF bij een groot evenement snelheidsmetingen verrichtte. Dit werd gedaan op het tv-court en bleek een instant hit te zijn in China. Bij de vrouwen sloeg Huang Sui met 257 kilometer per uur het snelste. Ter vergelijking: bij tennis staat het record op naam van Andy Roddick met 246 kilometer per uur.

De badmintonners zullen niet veel harder meer moeten gaan slaan, anders is meten niet meer mogelijk. De huidige apparatuur kan geen snelheden boven de 350 kilometer per uur meten.

Zie voor meer sportnieuws sport.fok.nl!

Balkenende :D

Blijkbaar is onze ministerpresident op vakantie op Malta....

Ondanks dat er een artikel aan hem besteedt wordt, twijfel ik toch aan zijn populariteit:
He Jan Peter also said that he and Dr Gonzi shared the same umbrella at last Monday’s celebrations in the Red Square in Moscow, thus revealing the mystery asked by a The Guardian writer earlier last week: Who’s that next to the Maltese PM?

Fancy that, Dr Balkenende is known all over Europe for his resemblance to Harry Potter and The Guardian writer did not recognise him but recognised Dr Gonzi!

De Minister President van Malta is bekender dan onze Balkenende....

Badminton nog steeds snelste racketsport

Bij metingen tijdens het WK voor landenteams in Beijing is gebleken dat badminton nog steeds de snelste racketsport is, met maar liefst 332 km/h sloeg de Chinese dubbelaar Fu Haifeng de shuttle weg.

Het was voor het eerst dat de IBF bij een groot evenement snelheidsmetingen verrichtte, dit werd gedaan op het tv-court en bleek een instant hit te zijn in China. Bij de vrouwen sloeg Huang Sui met 257 km/h het snelste, als vergelijking staat bij tennis het record op naam van Andy Roddick met 246 km/h.

De badmintonners zullen niet veel harder meer moeten gaan slaan anders valt het niet meer te meten, de huidige apparatuur kan niet sneller meten dan 350 km/h.

Jongen (9) voorkomt ongeluk op A28

scannerrob, RikjanOetEnter en z80 hadden ons via de nieuws-submit te melden:

IcoonKordaat optreden van een negenjarige jongen heeft ervoor gezorgd dat een ernstig auto-ongeluk is voorkomen. Zijn 37-jarige moeder die de auto bestuurde waar hij met zijn twee zusjes van twee en vier jaar oud inzat raakte op de rijksweg A28 ter hoogte van Harderwijk onwel. De jongen, die naast zijn moeder zat, pakte daarop het stuur beet en stuurde de auto naar rechts de vluchtstrook op. Daarbij schampte hij een vangrail, maar uiteindelijk kwam de auto zonder problemen tot stilstand.

Andere automobilisten die getuige waren van het voorval ontfermden zich over het gezin en verleenden de vrouw eerste hulp, totdat de politie het overnam. Uiteindelijk kwam de vrouw weer bij kennis en is het gezin, afkomstig uit het Noord-Hollandse Nederhorst Den Berg, per taxi vertrokken naar hun eindbestemming.

Spanning in de Serie A

In de Italiaanse Serie A moeten dertien teams nog vol aan de bak omdat ze allemaal nog kandidaat zijn om te degraderen naar de Serie B.

Met nog twee speelrondes te gaan is het dus nog lang niet zeker welke vier teams gaan degraderen. Met een verschil van acht punten tussen de nummer laatst Atalanta en de nummer acht Cagliari terwijl de nummer 17 Chievo slechts vier punten achterstand heeft op Cagliari.

De clubs die nog in aanmerking komen voor de onderste vier plaatsen in het klassement zijn Cagliari, Livorno, Lazio Roma, Lecce Reggina, Bologna, AS Roma, Parma, Siena, Chievo, Fiorentina, Brescia en Atalanta.

Bjorn wint British Masters

De Deen Thomas Bjorn heeft de Engelsen David Howell en Brian Davis in een play-off verslagen op de British Masters.

De drie spelers eindigden gezamenlijk op zes onder par terwijl Michael Campbell die na drie rondgangen nog aan de leiding ging teleurstellend op een vierde plaats kwam met 5 onder par.

Davis vloog er op de eerste extra ronde uit door een bogey te slaan en Howel deed hem dit na op de volgende extra hole waardoor Björn zijn achtste overwiniing op de Europese Tour kon noteren, het was zijn eerste overwinning sinds 2002.

Ook Lauda schrijft Michael af

Nadat eerder al Ralf Schumacher zijn broer afschreef voor de titel van dit seizoen, twijfelt nu ook ex-wereldkampioen Nikki Lauda aan Michael Schumacher.

"Renault en Fernando Alonso zijn te perfect dit seizoen. Het kampioenschap is al gedaan voor Michael Schumacher," aldus Lauda.

Lauda deelt wel de mening van Schumacher dat vooral de Bridgestone banden de oorzaak zijn van de slechte prestaties van Ferrari. "Ik denk dat Ferrari de snelste wagen heeft, sneller nog dan Renault en McLaren, maar het team heeft goede banden nodig en dat hebben ze niet."

Lauda is er niet zeker van dat Fernando Alonso wereldkampioen word. Volgens hem kan Kimi Räikkönen nog voor een verrassing zorgen.

Aai poesje, aai poesje...

Je nodigt een aantal vrienden uit, om te laten zien dat je een heel lief huisdier hebt.
Tijdens het aaien, besluit het dier toch iets minder lief te zijn.
Goed, dat kan gebeuren en is heel vervelend. Het wordt anders, als die vrienden van je, besluiten om je te helpen.
Stel je voor, een leeuw heeft je ene arm te pakken en de vrienden je andere arm. Daar zit je dan lekker tussen.
Kijken wie het hardst kan trekken.

Veel kijkplezier.

Ferrari kijkt vooruit

Ferrari bereid zich voor op een volgende periode. Het post-Schumacher tijdperk.

Het contract van Michael Schumacher loopt tot het einde van het seizoen 2006. Hoewel Ferrari al contract verlenging heeft aangeboden wil Michael daar niet op in gaan en bepaalt hij pas in 2006 of hij stopt of niet.

"We zullen de realiteit onder ogen moeten zien en accepteren dat er na Michael Schumacher ook nog leven bestaat. Ik twijfel niet aan zijn capaciteiten als coureur. Op dit moment wint hij niet omdat wij niet goed genoeg zijn. Als hij binnenkort geen races gaat winnen, weet ik zeker dat hij zich gaat ergeren. Dan zal het tot het punt komen waarop Schumacher zal zeggen, ik heb het juiste materiaal niet en ik zie geen enkele aanleiding om mijzelf dit aan te doen,"
aldus Ross Brawn.

Volgens Brawn is Michael nog zeer gedreven om te presteren en wil hij ondanks de negatieve seizoensstart het seizoen positief eindigen. Zal hem dat niet lukken is het niet onwaarschijnlijk dat Michael geen contractverlenging tekent."Ik weet niet wanneer Michael wil stoppen en ik weet ook de redenen niet. Hij zal degene zijn die ons zal laten weten wanneer hij gaat stoppen, en niet omgekeerd. Hij is een zeer trots persoon. Hij zal niet meer aan races deelnemen als hij geen kansen ziet op een overwinning."

Ferrari teammanager Jean Todt geeft openlijk toe op zoek te zijn naar een geschikte opvolger voor de wereldkampioen. "Natuurlijk denk ik na over een opvolger van Schumacher, dat hoort nu eenmaal bij mijn verantwoordelijkheden. Alonso en Räikkönen hebben vier van de vijf races gewonnen, maar in deze sport hangt heel veel van de auto af. Er zijn meer getalenteerde coureurs, bijvoorbeeld Felipe Massa en Mark Webber."

Michael Schumacher zegt zelf over zijn toekomst:"Ik wil niet al te veel uitwijden over mijn toekomst, eenvoudigweg omdat ik daar geen aanleiding toe zie", ontwijkt hij de vraag. "Ik heb nog tot volgend jaar de tijd om een beslissing te nemen en die tijd zal ik ook nemen. Dat mijn reputatie de laatste races een deuk heeft opgelopen geloof ik niet. Dat heeft mij alleen maar menselijker gemaakt, ik kan niet altijd winnen."

Lange straffen Saudische hervormers

In Saudi-Arabië zijn drie hervormingsgezinde academici veroordeeld tot celstraffen van zes tot negen jaar. De drie kregen de straf omdat ze in een petitie aan de koning gevraagd hadden het land om te vormen tot een constitutionele monarchie en haast te maken met de beloofde politieke hervormingen. Volgens de rechtbank heeft het trio zich hierdoor schuldig gemaakt ''aan het veroorzaken van instabiliteit''.

De drie behoren tot een groep van 12 man die in maart 2004 werden gearresteerd. Na kritiek uit de VS werden negen van hen vrijgelaten. Saudi-Arabië beloofde dat de drie een openbaar proces zouden krijgen. Die belofte bleek niks waard want het proces geschiedde achter gesloten deuren.

Bluffende dj draait jaar de cel in

Cavemania had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsDe Amerikaanse dj Crazy Cabbie moet noodgedwongen tijdelijk afscheid nemen van de radio. Een jarenlange belastingontduiking levert hem een jaar cel op. Crazy Cabbie zette de belastingdienst zelf op het spoor, door in een radio-interview met collega-dj en vriend Howard Stern op te scheppen over het feit dat hij geen cent afdroeg.

Lee Mroszak, zoals Crazy Cabbie in het dagelijks leven heet, probeerde onder de straf uit te komen door de schuld te geven aan drugsgebruik en 'structurele mishandeling tijdens zijn jeugd door zijn moeder'. De rechter was er niet gevoelig voor. Met de veroordeling wilde hij een voorbeeld stellen tegen het 'op deze manier publiekelijk een lange neus trekken naar de overheid'. Mroszak moet tevens zijn belastingschuld betalen.

Dj Crazy Cabbie
Dj Crazy Cabbie

FIA GT: Aston Martin wint debuutrace

Aston Martin schreef zich met twee wagens in voor race drie van het FIA GT kampioenschap en kwam, zag en overwon. De wagens reden de, tot nu toe, zeer sterke Maserati’s op een flinke achterstand en men pakte de één twee in de thuiswedstrijd op Silverstone.

De nieuwe DBR9 wist eerder in de American Le Mans series al bij zijn debuut de GT1 klasse te winnen. Ook dit weekend wist het team van Aston Martin te domineren op Silverstone vanaf de trainingen op vrijdag. De equipes Pedro Lamy/Peter Kox en David Brabham/Darren Turner wisselden elkaar af met snelste tijden.

In de vrijdagtraining was de wagen van Lamy/Kox het snelste en op de zaterdag tijdens de kwalificatie wisten Brabham/Turner de pole te pakken. Lamy/Kox pakten de tweede startplek voor de equipe Babini/Biagi met de Maserati MC12 op plaats drie.

In de race waren uiteindelijk onze landgenoot Peter Kox en voormalig Formule 1 coureur Pedro Lamy sneller dan hun teamgenoten. Zij wisten dus de overwinning te pakken voor Brabham/Turner en Babini/Biagi. In de GT2 was het een Brits onderonsje met drie volledig Britse equipes op het podium. Lieb/Rockenfeller wisten met hun Porsche GT3 te winnen voor het team van Collins/Cunningham, ook rijdend met een Porsche. De nummer drie Tomlinson/Kane wisten het eerste podium te pakken voor hun TVR T400.


De Aston Martin DBR9 in actie tijdens de American Le Mans series op Sebring

Het team van Nederlander Mike Hezemans viel uit, zijn Corvette C5R moest in ronde 64 stoppen nadat de wagen was gespind op de baan. Het was de eerste maal dit seizoen dat de equipe Longin/Kumpen/Hezemans niet aan de finish verscheen.

Uitslag FIA GT race drie Silverstone:

1 Kox/LamyAston Martin DBR9134 ronden
2 Brabham/TurnerAston Martin DBR9+1.937 seconden
3 Babini/Biagi Maserati MC12 GT1 +11.078
4 Bertolini/WendlingerMaserati MC12 GT1+ 1 ronde
5 Bartels/ScheiderMaserati MC12 GT1+1 ronde

[upd] Vliegtuigje botst tegen Gelderse woning

In Kilder (Gelderland) is rond 18:00 uur een vliegtuigje een huis ingevlogen, zo wordt zojuist door Teletekst en het ANP gemeld. Het huis staat in brand. Kilder ligt tussen Doetinchem en Emmerich.

De eerste berichten spreken over één of twee doden. Niet bekend is of het inzittenden van het vliegtuigje zijn of inwoners van het getroffen huis.

Snelle update
Volgens de laatste berichten is het toestel niet het huis, maar een schuur bij de woning is ingevlogen. Er zijn waarschijnlijk twee doden gevallen: de inzittenden van het vliegtuigje. De schuur staat in brand.

Update 19:57
Inmiddels is duidelijk dat het toestel, een 'ultralight', tegen de zijkant van het huis is gevlogen. Daarbij zijn twee doden gevallen.

In het keukengedeelte van de woning brak brand uit, maar die kon snel door de brandweer worden geblust. De bewoners van het huis waren ten tijde van het ongeluk in de woning, maar raakten niet gewond.

Onbekend is nog waar het ultralight-vliegtuigje vandaan komt. Ook is niet duidelijk of het toestelletje misschien wilde landen op een weiland naast het huis.

FIA WTCC: BMW niet op podium

De in het WTCC kampioenschap meerijdende BMW’s zijn normaal gesproken altijd voorin te vinden. Dit weekend was dat echter anders rijders van Seat en Alfa Romeo wisten dit weekend de podiumplaatsen voor zich op te eisen.

Race één
De eerste race was een geweldige race voor de Italiaanse fabrikant. Alfa Romeo wist de eerste vier plaatsen in deze race te pakken. Gabriele Tarquini begon vanaf pole position en wist de race ook te winnen voor tweevoudig Brits toerwagenkampioen James Thompson. Giovanardi pakte e laatste plaats op het podium voor Alfa, Farfus pakte de vierde plek en wist er zo een 1-2-3-4 voor Alfa van te maken. Kampioen van vorig jaar Andy Priaulx wist als vijfde te finishen ondanks dat hij naar plaats twee wist te rijden kort na de start.

Race twee
Het team van Seat wist zijn tweede overwinning in het toerwagenkampioenschap te pakken sinds ze er in 2001 mee begonnen. Eerder won het team in 2003 de wedstrijd op Oschersleben. Rickard Rydell wist de race te winnen nadat Priaulx vanaf leidende positie terugviel met een lekke band. Een andere grote naam, die vroeger ook in het Brits toerwagenkampioenschap uitkwam, Jason Plato wist de tweede plaats voor de Spaanse constructeur te pakken. Tarquini pakte de derde plek waardoor de Italiaan zijn aspiraties voor het kampioenschap in leven houdt.

Uitslag race 1

1 Gabriele TarquiniAlfa Romeo 15614 ronden
2 James ThompsonAlfa Romeo 156+1.287 seconden
3 Fabrizio GiovanardiAlfa Romeo 156+1.626
4 Augusto Farfus jr.Alfa Romeo 156+1.924
5 Andy PriaulxBMW 320i +4.386

Uitslag race 2

1 Rickard RydellSeat Toledo Cupra14 ronden
2 Jason PlatoSeat Toledo Cupra+4.709 seconden
3 Gabriele TarquiniAlfa Romeo 156+5.049
4 Augusto Farfus jr.Alfa Romeo 156+5.557
5 Jordi GeneSeat Toledo Cupra+6.712

FC Utrecht legt Franse keeper vast

FC Utrecht heeft volgend seizoen een nieuwe keeper. Vandaag tekende de Fransman Franck Grandel een driejarig contract, met een optie voor nog eens twee seizoenen. Hij is afkomstig van Troyes.

Dit seizoen heeft FC Utrecht te kampen met keepersproblemen. Zowel Ponk als Terol konden vaak niet op het vertrouwen van trainer Booy rekenen.

Booy ziet Grandel voor volgend seizoen dan ook duidelijk als eerste keeper: “Franck is gehaald voor de basis. We hebben ook Nederlandse opties bekeken, maar deze doelman is beter”

Grandel heeft zijn hele leven in Frankrijk gekeept, op een korte periode bij het Griekse Xanthi na. Zaterdag nog was Grandel aan het feest, wegens de promotie van zijn huidige team Troyes.

WRC:Loeb snelste, Märtin pakt plek drie

Loeb en Citroën blijven de rallypaden domineren. Ook de zesde rally van het seizoen is een prooi voor de snelle Fransman en zijn Citroën Xsara WRC. Op de laatste dag van de Rally van Cyprus kwam zijn eerste plek nergens meer in gevaar en de voorsprong op de nummer twee Stohl schommelde zo rond de vier minuten.

Stage 13
Vanochtend werd gestart voor de laatste zes stages van de rally. In de ochtend een sessie van drie proeven die in de middag weer herhaald zouden worden. Loeb begint op proef dertien opnieuw goed, ondanks zijn grote voorsprong op Stohl pakt hij toch weer de overwinning op de stage. Märtin pakt de derde tijd in zijn strijd om de derde plaats met Solberg in het algemeen klassement. Hij brengt zijn achterstand terug tot 7.4 sec op de Ford rijder.

Stage 14
Märtin en Henning Solberg blijven doorgaan met hun strijd om plek drie ondanks de risicovolle omstandigheden waarin wordt gereden op Cyprus. Loeb pakt echter weer de stageoverwinning, nu voor Märtin die 5.5 sec. voor Solberg eindigt. Alle andere rijders in de top tien hebben een comfortabele voorsprong op Tuohino op de achtste plaats na. De Skoda rijder moet oppassen deze plek niet kwijt te raken aan Daniel Carlsson die maar 35.1 sec. achter hem zit.

Stage 15
Ook op de vijftiende stage van de rally is Loeb weer oppermachtig, hij pakt alle overwinningen deze ochtend. Hij is op deze proef 1.5 sec. sneller dan Ford rijder Toni Gardemeister, Märtin wordt derde op 1.6 sec. Solberg heeft problemen met de besturing van zijn wagen en weet maar de elfde tijd op de klokken te zetten waardoor Märtin de derde positie over kan nemen. Carlsson verkleint zijn achterstand op Tuohino door als zesde te finishen op deze proef, zijn achterstand bedraagt nu nog maar 27.7 sec.

Stage 16
Tussen stage vijftien en zestien was er tijd voor de teams om de auto’s na te kijken. Bij Rovanperä’s Mitsubishi werd de ophanging van zijn Lancer vervangen, bij Solberg werd gewerkt aan de besturing zodat de Noor de rally zonder problemen uit kan rijden. Toni Gardemeister pakt de overwinning op deze stage 0.2 sec. voor Henning Solberg en Loeb op 0.3 sec. De Noor Solberg ligt nu nog maar 5.1 sec. achter op Märtin en heeft nog alle hoop op een podiumfinish.

Stage 17
Märtin antwoord in stage zeventien op de aanval van Solberg door zijn derde plek veilig te stellen met de stage overwinning. De achterstand is nu gegroeid tot meer dan 20 seconden. Loeb pakt de tweede tijd op de proef gevolgd door Gardemeister, Stohl en Atkinson. Carlsson pakt op deze proef de achtste plaats over van Tuohino. De coureur, die nog met een oude Peugeot 206 heeft echter maar een voorsprong van 4.3 sec. en moet dus nog opletten op de laatste stage.

Stage 18
Gardemeister pakt zijn tweede stage overwinning van de dag door de laatste proef van de rally te winnen. Märtin wordt tweede voor de andere man op het podium Manfred Stohl. Sebastien Loeb pakt voor het tweede jaar op rij de overwinning op Cyprus, de Fransman domineerde het hele weekend en wint dus terecht. Ford doet het ook goed door drie van zijn auto’s in de top 8 te laten eindigen, Solberg wordt vierde, Gardemeister vijfde en Kresta zesde. Rovanperä eindigt als zevende gevolgd door Carlsson en Tuohino. Atkinson eindigt als tiende, hij finisht de rally als enige van het Subaru fabrieksteam.

Einduitslag Rally van Cyprus

plaatsnaammerktijdachterstand
1.S. LoebCitr5:02:29.4
2.M. StohlCitr5:06:38.9+4:09.5
3.M. MärtinPeu5:07:11.3+4:41.9
4.H. SolbergFord5:07:45.1+5:15.7
5.T. GardemeisterFord5:10:06.7+7:37.3
6.R. KrestaFord5:12:46.8+10:17.4
7.H. RovanperäMits5:14:48.1+12:18.7
8.D. CarlssonPeu5:18:32.6+16:03.2
9.J. TuohinoSko5:19:15.7+16:46.3
10.C. AtkinsonSub5:29:30.9+27:01.5

Tussenstand na zes rally’s

plaatsnaammerkpunten
1.S. LoebCitr45
2.P. SolbergSub34
3.M. MärtinPeu34
4.T. GardemeisterFord28
5.M. GrönholmPeu26

Britten schrappen spellingregels

roxxe had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Buitenlands nieuwsDe Britse autoriteiten zullen dit jaar geen aandacht besteden aan spelfouten in examenteksten, meldt de Sunday Telegraph. De mensen die het examen van 6 mei moeten controleren, hebben van hogerhand de opdracht gekregen om bij spelfouten in het opstel geen punten af te trekken. Het opstel telt in het examen, waar overigens ruim een half miljoen 14-jarige leerlingen aan hebben deelgenomen, mee voor een derde van het totaal aantal punten.

Deze regel komt er op neer dat wanneer de ingeleverde tekst inhoudelijk goed wordt bevonden, samen met de zins- en tekststructuur, een leerling het maximale aantal punten kan behalen, zelfs wanneer alle woorden in het opstel een spelfout bevatten.

De onderwijsautoriteiten hebben besloten deze regel in te voeren omdat het streefdoel, waarbij driekwart van de 14-jarigen een bepaald niveau moet bereiken, vorig jaar niet werd gehaald. De maatregel heeft geleid tot woede bij 'conservatieven', die van mening zijn dat het goed kunnen spellen behoort tot de kennis van een taal.

Amsterdams meisje valt uit raam op man

In Amsterdam is vanmiddag een 2-jarige peuter uit een raam gevallen van een woning op de eerste etage aan de Postjeskade. Het meisje overleefde de val omdat ze terecht kwam op de schouder van een man die toevallig onder het raam stond.

De schouder van de man heeft de val van het kind gebroken. Ze liep op het eerste gezicht gezien geen ernstig letsel op. De val van het meisje zorgde wel voor wat pijn aan nek en schouder van de man.

DTM: Häkkinen pakt eerste overwinning

Mika Häkkinen sloot zijn weekend op Spa goed af. Eerder in het weekend had de voormalig wereldkampioen al de pole position gepakt in zeer natte omstandigheden, en dit wist hij in de race, die droog was, af te maken door de overwinning te pakken.

De Fin startte de race echter slecht, Audi rijder Ekström wist hem te passeren. Daarna was Häkinnen een aantal ronden in gevecht met Opel rijder Fässler om de tweede plaats. In de openingsfase van de wedstrijd krijg Paffet een drive through penalty vanwege een wilde inhaalactie op Kaffer. Alesi laat een ronde later op dezelfde plek in de bus stop chicane hoe men daar inhaalt en pakt de vijfde plaats van Abt.

Ook de derde race van het DTM seizoen kan er niet voor zorgen dat Heinz Harald Frentzen’s pech ophoudt. Ditmaal spint de coureur op de baan, hij kan wel zijn weg vervolgen maar valt ver terug. Mika Häkinnen gaat pas laat naar de pits toe en pakt zo de eerste plek weer terug van Mattias Ekström.

Verder gebeurt er weinig meer in de wedstrijd op één incident na. Bernd Schneider en Laurent Aiello zijn in gevecht om plek zeven en probeerden al een keer met tweeën naast elkaar door Eau Rouge te gaan, Schneider hield echter in waardoor er geen crash ontstond. De ronde daarna gaat men weer op dit punt in gevecht en krijg Schneider een duw van Aiello en vliegt van de baan af in de bandenstapels.

Uiteindelijk weet Mika Häkkinen zijn derde DTM wedstrijd waarin hij mee doet al te winnen. Hiermee komt hij gedeeld tweede in het kampioenschap te staan naast Ekström en Alesi met een achterstand van twee punten op de leider Paffet.

Uitslag race 3 Spa-Franchorchamps:

naam auto achterstand
1 Mika HäkkinenMercedes 24 ronden
2 Mattias EkströmAudi +4.258
3 Tom KristensenAudi +5.976
4 Jean AlesiMercedes +10.088
5 Marcel FässlerOpel +27.801
6 Martin TomczykAudi+28.001
7 Laurent AielloOpel +33.516
8 Gary PaffetMercedes +40.407

D66 opent aanval op 3FM

Asmodean had ons via de nieuws-submit te melden:

Volgens D66-Kamerlid Bert Bakker is de publieke radiozender 3FM overdag veel te veel een Top 40-zender. 's Avonds is het station een redelijk publieke zender met bijvoorbeeld registraties van concerten, maar overdag is 3FM niets anders dan wat je al in zevenvoud bij de commerciëlen hoort, meent de D66-politicus.

Bakker wil overdag minder ''praatjes en plaatjes'' en veel meer cultuur en opinie op de zender. ''De taak van de publieke omroep verandert, geen puur amusement meer, maar nieuws, opinie, cultuur en educatie. 3FM moet die opdracht beter invullen''. Het Kamerlid meent dat het station zich specifiek moet richten op één bepaalde doelgroep of muziekstijl. ''Het mag allemaal wel wat meer gedurfd, wat vernieuwender.'' 3FM kan zich volgens hem gerust op jongeren blijven richten, maar met meer educatie en opinie.

Zabriskie pakt tijdritzege Giro

De achtste etappe in de Ronde van Italië is gewonnen door David Zabriskie. De Amerikaan bleef in een tijdrit over 45 kilometer de Italianen Ivan Basso en Paolo Savoldelli voor. Di Luca wist nipt het roze te behouden.

David Zabriskie, die vooraf was getipt als één van de favorieten voor de dagzege, startte vandaag al vroeg. Als negentiende begaf hij zich op het grijze asfalt en verpulverde hij de tijden van zijn voorgangers. Met 58.31 zette hij een ijzersterke richttijd neer voor de overige favorieten.

Dat het een verschrikkelijk snelle tijd was, merkte de jonge Thomas Dekker. De Nederlander reed met 59.54 een goede tijdrit, maar kwam niet in de buurt de Amerikaanse tijdritkampioen. Zijn eindtijd zou uiteindelijk wel genoeg zijn voor een fraaie achtste plaats.

Na Dekker duurde het lang voordat er weer een serieuze aanval werd gedaan op de tijd van Zabriskie. Totdat Marzio Bruseghin en Serhiy Honchar op het schavot verschenen. De twee hardrijders bleven tot het eerste tussenpunt (na 8,5 kilometer) goed bij, maar moesten vooral in het laatste gedeelte van de tijdrit teveel tijd prijsgeven.

Datzelfde lot trof de klassementstoppers. Al gaven Savoldelli en Basso goed partij. Beide Italianen waren na het derde tussenpunt (28,6 kilometer) sneller, of even snel dan de Amerikaan. Maar ook zij kwamen op het laatste rechte stuk flink tekort. Op de streep had Basso 17 seconde achterstand op Zabriskie en Savoldelli zelfs 44 seconde.

Hiermee deden beide goede zaken in het algemeen klassement. Alle andere favorieten voor de eindzege liepen namelijk averij op in de race tegen de klok. Damiano Cunego en Gilberto Simoni verloren respectievelijk 2.24 en 2.52 minuten op Zabriskie. En ook Stefano Garzelli moest 1.56 toegeven.

Alleen Danilo Di Luca had na afloop reden tot lachen. De Italiaan reed een sterke tijdrit en noteerde met 1.00.06 de tiende tijd. Net genoeg om de leiding in het algemeen klassement te behouden.

Uitslag 8e etappe:
1.David Zabriskie (VS) 58.31
2.Ivan Basso (Ita) + 0.17
3.Paolo Savoldelli (Ita) + 0.44
4.Marzio Bruseghin (Ita) + 0.48
5.Sergiy Honchar (Oek) + 0.51

Klassement na 8 etappes
1.Danilo Di Luca (Ita) 36.06.47
2.Ivan Basso (Ita) + 0.09
3.Paolo Savoldelli (Ita) + 0.35
4.Damiano Cunego (Ita) + 1.15
5.Dario Cioni (Ita) + 1.27

Club Brugge kampioen van België

Club Brugge is voor de dertiende keer kampioen van België geworden. In een rechtstreeks duel met naaste concurrent RSC Anderlecht zorgde een gelijkspel voor de titel.

Voorafgaand aan de wedstrijd was het verschil met nog twee wedstrijden te spelen zes punten. Anderlecht was dus alleen maar gebaat bij een zege in het Jan Breydel stadion van Club Brugge. De Brusselaars startten nochtans slecht: al na één minuut schoot Ceh Brugge op voorsprong. Nog voor rust kwam Anderlecht weer op gelijke hoogte, dankzij de verdediger Tihinen.

Na de rust scoorden beide ploegen nog eens: weer Ceh voor Brugge en Jestrovic voor Anderlecht.

Bij die 2-2 stand bleef het, waardoor Club Brugge voor de dertiende keer in zijn bestaan kampioen van België is.

MotoGP: Rossi wint weer van Gibernau

Valentino Rossi heeft vandaag op het Bugatti circuit van Le Mans de Grand Prix Alice de France gewonnen. De Italiaan streed de laatste paar ronden met Gibernau om de zege, ook dit keer won de Italiaan dit gevecht van zijn voornaamste rivaal in de MotoGP klasse.

Rossi startte vanaf de pole position maar maakte een slechte start. Zijn teamgenoot Colin Edwards pakte de leiding in de race gevolgd door Nicky Hayden. Rossi moest vanaf plek vijf terugrijden naar de kop van het veld. Het leek er zelfs op dat er een één-twee voor Yamaha in zou zitten.

Sete Gibernau kwam echter ook terug naar de kop van het veld en vanaf dat moment verloor Edwards de aansluiting met de eerste twee in de wedstrijd. Men maakte zich weer op voor een nieuw gevecht tussen de twee kemphanen. Beide coureurs zorgden voor spannende laatste rondes waarin geen kamikaze acties werden gedaan.

Uiteindelijk kwam Rossi als eerste over de streep. Edwards werd derde voor het team van Yamaha waarmee het team dus twee rijders op het podium had. Teamgenoot van Gibernau, Melandri, werd vierde voor Max Biaggi die als vijfde over de finish kwam. Rossi leidt het kampioenschap nu met een voorsprong van 37 punten op de nummer twee Marco Melandri.

In de 250cc wist Dani Pedrosa de overwinning te pakken. Randy de Puniet finishte als tweede en wist opnieuw voor thuispubliek niet de zege te pakken, ondanks dat hij de laatste ronde als eerste inging, Dovizioso wist als derde over de streep te komen.

De zege in de 125cc klasse was voor Thomas Luthi, hij is hiermee de eerste Zwitser in 18 jaar die een overwinning in deze klasse pakt. Gadeo op Aprilia werd tweede en Kallio pakte de derde plaats met KTM.

Uitslag MotoGP Grand Prix Alice de France

plaatsnaammerktijdachterstand
1.V. RossiYamaha44:12.223
2.S. GibernauHonda44:12.605+0.382
3.C. EdwardsYamaha44:17.934+5.711
4.M. MelandriHonda44:19.499+7.276
5.M. BiaggiHonda44:19.926+7.703
14.J. v.d. GoorberghHonda45:30.216+1:17.993

Uitslag 250 cc Grand Prix Alice de France

plaatsnaammerktijdachterstand
1.D. PedrosaHonda42:55.152
2.R. de PunietAprilia42:55.403+0.251
3.A. DoviziosoHonda42:56.706+1.554
4.C. StonerAprilia42:59.382+4.230
5.J. LorenzoHonda43:01.179+6.027

Uitslag 125 cc Grand Prix Alice de France

plaatsnaammerktijdachterstand
1.T. LuthiHonda41:52.722
2.S. GadeaAprilia41:55.852+3.080
3.M. KallioKTM41:56.035+3.263
4.M. di MeglioHonda41:57.009+4.237
5.M. SimoncelliAprilia41:57.083+4.311
24.R. SchoutenHonda43:10.414+1:17.462

Sony neemt maatregelen tegen PSP-hack

Op de huidige PSP's is het mogelijk om software te draaien die niet is ondertekend door Sony. Hierdoor is het dus mogelijk om bijvoorbeeld een GameBoy-emulator te draaien op een PSP. In firmware versie 1.5 is het beveiligingslek gedicht en de PSP's die vanaf nu verkocht worden zullen deze versie al geïnstalleerd hebben.

Mensen die nog een PSP hebben met een vroegere versie van de firmware zullen toch moeten upgraden naar versie 1.5. Nieuwe spellen zullen namelijk niet werken op een firmware versie lager dan 1.5. De speler krijgt hiervan een melding en dan is het mogelijk om de firmware up te graden via een netwerkverbinding of via een speciaal programma dat op de UMD-disc van het spel staat.

Uitslagen Holland Casino Eredivisie (Week 19)

Vandaag werd een compleet programma afgewerkt in de voorlaatste ronde van de Holland Casino Eredivisie.

Terwijl de kaarten bovenin de stand zijn geschud, is het onderin nog steeds erg spannend. De Graafschap en FC Den Bosch vechten nog altijd om wie rechtstreekse degradatie ontloopt en na-competitie mag gaan spelen. Ook na deze competitieronde is daar nog altijd geen duidelijkheid over.

Den Bosch verloor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk met 2-0, dankzij doelpunten van Martens en Vermaelen. De Graafschap speelde uit tegen NEC, de Nijmegenaren wonnen met 3-0. Beide ploegen hebben 19 punten uit 33 wedstrijden, alleen De Graafschap heeft een beter doelsaldo.

SC Heerenveen wist zich zeker te zijn van Europees voetbal volgend seizoen. De Friezen wonnen de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 1-2 en hun vijfde plaats komt daardoor niet meer in gevaar.

Het was een waar doelpuntenfestijn, in de negen wedstrijden die er vandaag werden gespeeld werd er 34 maal gescoord.

Uitslagen

ADO Den Haag - NAC Breda 6-2

FC Twente - AZ 3-0

FC Utrecht - Willem II 0-3

NEC - De Graafschap 3-0

PSV - Feyenoord 4-2

RBC Roosendaal - Roda JC 3-1

RKC Waalwijk - FC Den Bosch 2-0

Vitesse - Ajax 0-2

FC Groningen - SC Heerenveen 1-2

De actuele stand kan je hier vinden.

Meer voetbalnieuws vind je op de FOK!Voetbalmanager

Federer zegeviert in Hamburg

Net als in 2004 heeft Roger Federer het Masters Tennis Toernooi in Hamburg gewonnen. In de finale klopte hij Richard Gasquet.

Na ruim twee uur spelen kon de Zwitser zijn zesde titel van dit seizoen bijschrijven. Hij won met 6-3, 7-5, 7-6 (7/4). Gasquet kon nooit zijn niveau van de vorige rondes halen.

Voor Federer dus een prachtige generale voor Roland Garros, dat op 23 mei van start gaat. Vorig jaar verloor de Zwitser van Gustavo Kuerten in de derde ronde in Parijs. Ook toen won hij in Hamburg. Toen moest Guillermo Coria eraan geloven in de finale.

Roland Garros is de enige Grand Slam die Federer nog niet heeft gewonnen.

Uitslagen HCE 15/05/2005

Er werd vanmiddag een compleet programma afgewerkt in de Holland Casino Eredivisie. Hieronder vind je de uitslagen.

NEC - De Graafschap 3-0
9' Bart van den Eede 1-0
43' Said Boutahar 2-0
63' Said Boutahar 3-0

Geel : Barreto, Wisgerhof (beiden NEC), Bus, Magno, Roelofsen, Vandenbroeck, Berck Beelenkamp, de Graef (allen Graafschap)

PSV - Feyenoord 4-2
13' Ibrahim Afellay 1-0
22' Dirk Kuijt 1-1
40' Jan Vennegoor of Hesselink 2-1
51' Dirk Kuijt 2-2
52' Mark van Bommel 3-2
71' Ibrahim Afellay 4-2

Geel : van Bommel (PSV), Ono, Goor, Hofs (allen Feyenoord)

FC Groningen - SC Heerenveen 1-2
27' Daniel Berg Hestad 0-1
60' Lasse Nilsson 0-2
75' Danny Buijs 1-2

Geel : Drent, Buijs (Groningen), Berg Hestad (Heerenveen)

Vitesse - Ajax 0-2
56' Zdenek Grygera 0-1
80' Rafael van der Vaart 0-2

Geel : Hersi (Vitesse), Heitinga, Escude, Pienaar (allen Ajax)

RKC Waalwijk - FC Den Bosch 2-0
61' Maarten Martens 1-0
80' Thomas Vermaelen 2-0

FC Utrecht - Willem II 0-3
53' Tom Caluwe 0-1
63' Martijn Reuser 0-2
83' Martijn Reuser 0-3

Geel : Ceesay (Willem II)

ADO Den Haag - NAC Breda 6-2
8' Yuri Cornelisse 0-1
24' Jamie Smith 1-1
26' Tom van der Leegte 2-1
28' Roy Stroeve 3-1
42' Sjaak Polak 4-1
68' Jan Paul Saeijs 5-1
78' Geert Den Ouden 6-1
88' Julian Jenner 6-2

Rood : Slot (NAC) 2x geel
Geel : van der Gun (ADO), Cornelisse, Kerstens (beiden NAC)

FC Twente - AZ 3-0
55' Jason Culina 1-0
62' Blaise N'Kufo 2-0
89' Daniel Majstorovic 3-0

RBC Roosendaal - Roda JC 3-1
24' Jesper Håkansson 1-0
34' Cissé Sekou 1-1
77' Jesper Håkansson 2-1
90'+1Danny Guijt 3-1

Geel : Yoessof (RBC)

De actuele stand kan je hier vinden.

Submit Part 6

Het is alweer deel 6, deel 5 kun je hier nog even bekijken.

1ste link is een link met veel rare Tattoes zoals het Quake Logo, Caffeine, obfuscated C# code en als je meer van zulke gekke tattoes wilt zien klik hier.

Probeer eens de Montage-A-Google uit.

Hier een Ranzige open Dir .

Dit is een leuk lied voor de PSV Fans.

Je hebt boodschappen gedaan en je komt vroeg thuis om een lekker etentje te maken voor je lieverd maar dan stoot de kat je pan met eten omver. Dont Judge too quickly. Bekijk het filmpje.

Een nieuwe Flash filmpje waar de Crazy Frog ook weer aan mee doet.

En als laatste zorg ervoor dat je er klaar voor bent.

Met dank aan Realzm, Manneke_Pils, AMD64, voor de submits

Porn Collection

Het is weer een saaie zondagmiddag. Hier heb ik in ieder geval een leuke collectie films en fotos voor de bezoekers.
Ik zal beginnen met Jenna Jameson na Jenna komt Brianna Banks en mensen die niet zo van Blondies houden kunnen altijd nog voor Jennifer Korbin kiezen
Divini Rae is een mooie vrouw alleen ik vind Anastacia ook wel lekker.

Je kan hier na Amateur Hannah gaan kijken. Ze kan heel leuk dansen en misschien wil ze wel voor jou dansen anders willen deze 2 vrouwen wel voor je dansen en als je liever 1 vrouw wilt hebben die voor je moet dansen dan kun je het beste bij dit vrouwtje aan kloppen.

Veronica heeft mooie rondingen zal ik maar zeggen en als toetje een lekkere Brunette.

Playstation 3 reclame in L.A.

Rondom het L.A. convention center, waar op 17 mei de E3 zal plaatsvinden, zijn in bushokjes reclames voor de PlayStation 3 te vinden. Met verschillende achtergrondkleuren zijn delen van de bekende Playstation-icoontjes te zien (driehoek, rondje, kruisje, vierkant). Daaronder staat 'Welcome Chang3' geschreven, waarbij de drie in een andere kleur is weergegeven. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid duiden op het 3e deel uit de PlayStation serie. Van deze console zal een prototype op de E3 getoond worden.

Piranha's vallen hand van vrouw aan

Scootmobiel had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Weird nieuwsEen Russische vrouw dacht haar zoon een plezier te doen door zijn aquarium schoon te maken. De goudvissen die ze hoopte aan te treffen, bleken echter piranha's te zijn.

Toen de vrouw haar hand in het water stak om de vissen te vangen, vielen de piranha's aan. Ze zetten hun scherpe tanden in de vingers en weigerden om los te laten. De vrouw sloeg toen de vissen tegen de wand van het aquarium. Hierdoor verzwakten ze hun beet en kon de vrouw de vissen losmaken van haar hand.

Volgens de artsen die haar behandelden mocht de vrouw van geluk spreken dat haar hand niet geamputeerd hoefde te worden. De vrouw moet nog wel een aantal medische ingrepen ondergaan, de piranha's hadden van twee vingers bijna al het vlees weggebeten.

'Pinkstermaandag niet inruilen voor suikerfeest'

Het CNV wil de tweede pinksterdag als een nationale vrije dag behouden en in geen geval inruilen voor een niet-christelijke vrije dag zoals een wereldreligiedag of het suikerfeest, zoals door onder meer oud VVD-leider Hans Dijkstal is voorgesteld. De vakcentrale ziet liever dat er een nieuwe feestdag bijkomt, dan dat het ten koste van een bestaande feestdag zou gaan. Het beoogde doel van de ingeleverde vrije dag is de verbroedering van christenen en andere geloven. Het CNV denkt dat het plan juist het tegenovergestelde zal bereiken. Bovendien wijst het CNV erop dat Nederland met zeven vrije feestdagen het laagste aantal in Europa heeft. Frankrijk, dat onlangs de pinkstermaandag afschafte als feestdag, heeft er nog altijd tien over.

Eerder dit jaar pleitte staatssecretaris Van Gennip van Economische Zaken al voor de invoering van twee vrije dagen naar keuze. Ook haar ging het daarin te ver om een christelijke feestdag op te offeren voor een niet-christelijke feestdag.

Pinksteren
De naam Pinksteren is afgeleid van het Griekse woord 'pentekoste' dat vijftigste (dag) betekent. De eerste Pinksterdag is de vijftigste dag na Pasen. Er wordt herdacht dat de Heilige Geest neerdaalde over de apostelen. Deze geschiedenis wordt beschreven in het Nieuwe Testament (De Handelingen der Apostelen 2:1-6). Op Pinksteren verspreidden zich tongen van vuur over de apostelen, waardoor deze alle volken in hun eigen taal konden toespreken om het christendom op aarde te verspreiden.

Waarschijnlijk Metal Gear Acid 2

Metal Gear Acid voor de PSP is in ons land nog niet eens uit of deel twee is waarschijnlijk alweer aangekondigd. Op de officiële website van Konami staat namelijk in het menu Metal Gear Acid 2 wat goed kan betekenen dat deze ook al in productie is genomen. Metal Gear Acid is in tegenstelling tot de andere games uit de Metal Gear-serie een kaartspel.

Of Metal Gear Acid 2 ook op de PSP kan verschijnen is nog niet bekend.

Gumball 3000 scheurt weer door Europa

Icoon opmerkelijk nieuwsDe zevende editie van de beruchte Gumball 3000 race is gisteravond om 18.00 uur in Londen van start gegaan. De rally, waarbij steenrijke excentriekelingen in luxueuze bolides de maximum snelheden testen, voert in zeven dagen door diverse Europese landen naar eindpunt Monaco. Vannacht in België was het meteen raak, 21 deelnemers kregen een bon. Van twee rijders werd het rijbewijs ingenomen.

De illegale race, waar beroemde snelheidsduivels als zanger Jamiroquai, regisseur Quentin Tarantino, actrice Daryl Hannah, presentator Johnny Knoxville en fotomodel Caprice Bourret aan deelnemen, hield de eerste 'pitstop' bij kasteel d'Acoz in Gerpinnes, in de buurt van Charleroi. Via Praag, Wenen, Boedapest, Dubrovnik, Sicilië, Rome en Florence gaat de stoet de komende week naar Monaco. Bij de editie van vorig jaar, die de deelnemers van Parijs via Spanje en Marokko naar Cannes voerde, werden in Spanje een aantal rijders gearresteerd en raakten op de stoffige wegen van Marokko meerdere bolides zwaar beschadigd door ongevallen.

De Belgische politie hield vannacht door het hele land verkeerscontroles, met name gericht op de deelnemers aan de Gumball 3000. De racers benadrukken echter dat het om de sfeer draait, en niet om te winnen. Personen die de rally een slechte naam bezorgen krijgen zonder pardon een startverbod. Zo was de Duitse miljardair Kimble Schmitz niet meer welkom nadat hij tijdens een van zijn snelheidsraces een ongeval had gefilmd. Hij organiseert nu zijn eigen Ultimate Rally.

Gumball 3000
Vorig jaar startte de Gumball 3000 race bij de Eiffeltoren in Parijs

-
Met dank aan roxxe, psv en scannerrob, die dit bericht submitten.
Zie ook Gumball 3000: Part Five in het PTA-forum van FOK!.

Luilakviering 2005 redelijk rustig

Substitute had ons via de nieuws-submit te melden:

De Luilakviering in Noord-Holland is zaterdag in de vroege ochtend redelijk rustig verlopen. Bij luilak, traditioneel de nacht van vrijdag op zaterdag voor Pinksteren, trekken kinderen 's ochtends door de straten om zoveel mogelijk lawaai te maken. Ze doen dat door bijvoorbeeld blikjes achter hun fiets te binden. De wat oudere jeugd gaat zich 's nachts echter vaak te buiten aan het insmeren van ramen met zaken als zeep, boter, vetkrijt of zelfs pindakaas, het gooien van eieren en vuurwerk, alsmede het plegen van vernielingen aan veelal straatmeubilair.

In Beverwijk werden vier jongens van 14 en 15 jaar aangehouden, die met een gestolen rolcontainer aan de haal waren gegaan. Eerder was het viertal al ontdaan van dertig eieren en een hoeveelheid boter. In Haarlem werd flink gesmeerd op ruiten met boter, mayonaise en tandpasta. Zeven jongeren werden daarvoor aangehouden. In Purmerend waren er veel kleine containerbrandjes en moest worden opgetreden toen bij een luilakfeest aan het Leeghwaterpark een vechtpartij ontstond.

In Alkmaar kon een vreugdevuur aan de Bestevaerstraat op tijd worden geblust. Verder werden ruiten ingegooid in Alkmaar, Egmond en Den Helder en werden in Hoorn bloembakken midden op de weg gesleept. In Heerhugowaard werd straatmeubilair vernield, zoals bushokjes, en sneuvelden diverse ramen. In Noord-Scharwoude werden van een school de ruiten ingegooid. In Heiloo namen agenten spullen in beslag zoals boter en vuurwerk. In Wieringerwerf werd brand gesticht in een zeecontainer en er zijn diverse winkelruiten beklad. Enzovoorts.....

De politie in Noord-Holland controleerde dit jaar strenger dan de vorige jaren. Dit resulteerde over het algemeen in minder overlast. In een aantal plaatsen werden feesten georganiseerd om de jeugd (zoveel mogelijk) van de straat te houden.

Hondenverbod voor Haagse stranden

Dennisscholing had ons via de nieuws-submit te melden:

Met ingang van dit seizoen is het merendeel van de stranden van Den Haag vanaf dit weekeinde tot en met 1 oktober aanstaande verboden voor honden. Het verbod is ingesteld om de overlast die de honden aan de overige strandgangers geven in te perken. Het wordt de hondenbezitters bovendien verplicht om op de boulevards van Scheveningen en Kijkduin hun honden gedurende het hele jaar aan te lijnen. Bovendien heeft de gemeente aangekondigd de nieuwe regels streng te zullen controleren. Bij iedere geconstateerde overtreding wordt er direct een boete van dertig euro uitgedeeld -zonder waarschuwing vooraf.

De gemeente Den Haag geeft de Haagse hondenbezitters twee uitzonderingen op het algehele verbod: zij mogen hun huisdier vrij uitlaten bij het Zwarte Pad op het Noorderstrand en bij de Kwartellaan op het Zuiderstrand. Beide routes zijn aangegeven met borden. De honden mogen er vrij loslopen, maar wel is de eigenaar verplicht om de hondenpoep op te ruimen. Doet hij of zij dit niet dan riskeert men alsnog een boete van dertig euro. In Scheveningen heeft men bovendien drie speciale hondenwandelroutes uitgezet waarmee de eigenaar z'n hond uit kan laten zonder op het strand terecht te komen.

Honden aan het strand
Honden aan het strand; een tafereel waar de Haagse gemeente goeddeels een einde aan heeft gemaakt.

Belgische moslimextremisten verspelen nationaliteit

QED had ons via de nieuws-submit te melden:

In België is een procedure in gang gezet om vier veroordeelde moslimextremisten hun Belgische nationaliteit te ontnemen. Drie van de vier zitten vast in de gevangenis voor hun betrokkenheid bij een poging om de Amerikaanse ambassade in Parijs op te blazen. Ze bereidden die actie vanuit België voor. Een vierde persoon woont in Gent.

Volgens minister Laurette Onkelinx van Justitie hebben de vier ''ernstig tekort geschoten in hun plicht als Belgisch staatsburger''. De laatste keer dat mensen die genaturaliseerd waren tot Belg hun Belgische nationaliteit verloren, dateert van kort na de Tweede Wereldoorlog. Het betrof toen collaborateurs.

File viert 'vijftigste verjaardag'

SCH had ons via de nieuws-submit te melden:

In deze tijd van mobiliteit is bijna niet meer voor te stellen dat er ooit geen files stonden. Toch is dat ooit het geval geweest, totaan de eerste pinksterdag van 1955. Toen, vandaag 50 jaar geleden, ontstond er bij Oudenrijn in Utrecht de allereerste file. Een aanbod van 50.000 auto's bleek voldoende om het verkeersknooppunt, destijds nog een rotonde, volledig vast te laten lopen. Ter vergelijking: dagelijks passeren er op dit zelfde punt nu zo'n 350.000 autos per dag.

In de jaren vijftig kwam de grootste autodrukte vooral voor in de weekeinden, als mensen er op uitgingen op bijvoorbeeld de Veluwe of de bollenvelden te bezoeken. Een bijkomend fenomeen was dat de files op zich al weer een bezienswaardigheid werden. Daardoor ontstond er in de jaren '60 een heel ander fenomeen: bermtoerisme.

Tegenwoordig gaat het allemaal erg anders. Bermtoerisme werd eind jaren '60 verboden omdat het veel te gevaarlijk werd en de files verschoven in tijdstip vooral naar de ochtend- en avonduren op de doordeweekse dagen. Tegenwoordig zijn de files zo'n 'normaal' onderdeel geworden van onze samenleving, dat de dagelijkse files zonder opvallende kenmerken of bijzonderheden al niet eens meer genoemd worden in de fileberichten op de radio.

De overheid doet al jaren verwoede pogingen om het fileprobleem in te dammen, maar tot op heden blijkt dat nog goeddeels tevergeefs. Jarenlange pogingen om tolpoorten, spitsstroken, carpoolen en rekeningrijden in te voeren om het autoverkeer terug te dringen stuiten steeds weer op politiek- en maatschappelijke weerstand, technische beperkingen of tekortschietende wetgeving.

File in 1965. Foto:  © Spaarnestad Fotoarchief
Een file in 1965. Foto: © Spaarnestad Fotoarchief.

E3 Boothbabes in de ban

Developer Agetec zal bij de aankomende E3 de AntiBoothBabes.com campagne starten. Agetec wil dat de aandacht op de games blijft en niet op de charmes van de boothbabes. Zelf neemt de developer tien onaantrekkelijke boothbabes mee in de hoop dat hun games de volle aandacht krijgen. De site van de campagne zal op 17 mei, de eerste dag van de E3, van start gaan. Ook zullen de booth 'babes' van Agetec oma-ondergoed uitdelen met het logo van Agetec erop.

'Spookbus' stelt politie voor raadsel

HalloMoppie had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuwsEen gestolen bus van maatschappij Connexxion heeft vannacht de politie voor een raadsel gesteld. Om 05.15 uur kwam de melding binnen dat de bus, een klein model voor het vervoer van bijvoorbeeld schoolkinderen, gestolen was. Doordat het voertuig was uitgerust met een zogenaamde GPS unit kon worden getraceerd waar het was.

Connexxion kon zo de politie meedelen dat de bus richting de Haarlemmerweg reed, in de richting van het Centraal Station. Politie-eenheden werden opgetrommeld om het gestolen voertuig de pas af te snijden. Plotseling leek de bus volgens de GPS-ontvanger te stoppen op het Haarlemmerplein. Agenten die vlakbij waren spoedden zich ter plaatse, maar troffen geen bus aan. Ook in de omgeving werd niets gevonden. Wat er precies is misgegaan is niet duidelijk, maar de gestolen bus bleef vooralsnog spoorloos.

Miami Heat in finale Eastern Conference

Miami Heat heeft een belangrijke stap in de richting van het NBA kampioenschap gezet.

Door een vierde zege op rij op de Washington Wizards bereikte de ploeg uit Florida de finale van de Eastern Conference. De vierde wedstrijd in de halve finales van de play-offs eindigde in 99-95 in het voordeel voor Miami. Dwain Wade was topscorer voor Miami met 42 punten. Alonzo Mourning verving de geblesseerde sterspeler Shaquille O'Neal.

Miami Heat treft in de finale de winnaar van de confrontatie tussen de Detroit Pistons (kampioen van vorig seizoen) en de Indiana Pacers. De Pacers leiden die play-off met 2-1. De winnaar van de Eastern Conference strijdt later dit jaar tegen de winnaar van de Western Conference om de titel in de NBA.

Eastern Conference:

Miami Heat - Washington Wizards 4-0
Indiana Pacers - Detroit Pistons 2-1

Western Conference:

Phoenix Suns - Dallas Mavericks 2-1
San Antonio Spurs - Seatlle Supersonics 2-1

Troyes promoveert in Frankrijk

De Franse club Troyes is als derde club in Frankrijk zeker van promotie naar de Franse eredivisie.

Troyes promoveerde naar de Ligue 1 door een 2-1 zege op Sedan, dat zich eerder deze week nog plaatste voor de finale van de beker. De laatste keer dat Troyes uitkwam in de Franse hoogste divisie was in het seizoen 2002/2003.

Troyes is de derde club die promotie af dwong. Eerder verzekerde Nancy en Le Mans (degradatie in 2003/2004) zich al van een nieuw avontuur in de hoogste Franse competitie.

Twee doden bij jaarlijkse IJsselsteinloop

LittleNurse, bordewolf en geldropse_polleke hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Tijdens de traditionele IJsselsteinloop zijn gistermiddag twee hardlopers overleden. Het gaat om een 29-jarige man uit Amsterdam en een 50-jarige man uit IJsselstein. Ze werden net na en tijdens de race onwel, zakten in elkaar en overleden ter plaatse.

De IJsselsteinloop is een halve marathon voor mannen en vrouwen en diverse kortere afstanden en trekt jaarlijks ongeveer 1500 lopers. Eén van de belangrijkste organisatoren van de wedstrijden is de plaatselijke politie. Een woordvoerder geeft aan dat het een zeer tragische gebeurtenis is, maar dat niemand iets te verwijten valt. "Je kunt niet in iemands hart kijken."

Omdat de situatie voor de organisatie onoverzichtelijk was, werd besloten de wedstrijd in sobere vorm uit te lopen. Zo was er geen luid en feestelijk onthaal voor de overige lopers en werden de huldiging en de prijsuitreiking afgelast. Voor toeschouwers en direct betrokkenen werd er opvang geregeld.

Brand in 'heetste' Amsterdamse discotheek

-calimero- had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Binnenlands nieuwsIn Amsterdam heeft vannacht een kortstondige brand in een discotheek gewoed. Alle 200 aanwezigen konden in veiligheid het pand ontvluchten, enkele personen met ademhalingsproblemen moesten buiten worden behandeld. De brand ontstond omstreeks 4.45 uur in de kelder van de uitgaansgelegenheid. Er was veel rookontwikkeling. De gealarmeerde brandweer had de brand snel geblust.

De brand woedde in club Kingdom Venue aan de Jan van Galenstraat, voorheen bekend als Marcanti Plaza. Op het moment van de brand was de Erotic Pinkster Vibe Preparty bezig. "It's sweet, sexy, hot, wild and wicked", meldt de website van Xtra Large, de organisator van het feest. Het 'Absoluut, de heetste nacht in Amsterdam deze Pinksteren' werd daarbij wel erg letterlijk genomen.

Benfica dicht bij Portugese titel

In de strijd om de Portugese landstitel heeft Benfica goede zaken gedaan. De koploper versloeg stadsgenoot en grootste rivaal Sporting met 1-0. Zeven minuten voor tijd maakte Luisao de enige treffer van de wedstrijd.

Met nog één wedstrijd te spelen heeft Benfica drie punten op voorsprong op Sporting. FC Porto nam de tweede plaats over op onderling resultaat door bij Rio Ave met 2-0 te winnen dankzij doelpunten van Benni McCarthy en Leandro.

Opnieuw medailles op EK Karate

Nadat het Nederlandse team op de eerste dag van het EK Karate al succesvol was, heeft men nu ook op de tweede dag medailles veroverd.

Vanesca Nortan veroverde voor Nederland de derde gouden medaille. In de finale van de open klasse versloeg ze de Servische Snezana Peric na verlenging met 1-0.

Geoffrey Berens moest in de finale in de categorie tot 60 kg het onderspit delven tegen de Italiaanse favoriet Francesca Ortu. In de finale zelf viel geen beslissing, aangezien de stand 2-2 was. De scheidsrechter moest daarop de winaar aanwijzen en nam de enigszins discutabele beslissing om de Italiaan tot winnaar uit te roepen.

Admirals onderuit in verlenging

De Amsterdam Admirals hebben zaterdag in de NFL Europe hun derde nederlaag geleden. Na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd verloren de Admirals met 30-24 na verlenging van de Hamburg Sea Devils.

De nederlaag werd ingeleid door een grove fout aan Amsterdamse zijde. Met nog slechts 36 seconden in de verlenging op de klok, werd quarterback Kurt Kittner naar de grond gewerkt, waarop Hamburg de bal kon oppikken en in een keer naar de endzone kon lopen en een touchdown kon maken.

Door de nederlaag staan de Amsterdam Admirals nu vierde in de NFL Europe, maar men heeft nog wel steeds goede uitzichten op de finale.

Dierckxsens wil toch doorfietsen

Over anderhalve maand zou de 40-jarige Ludo Dierckxsens afscheid nemen van het wielerpeloton. Hij heeft zich echter bedacht en wil nog doorgaan tot het einde van het seizoen.

Dierckxsens wilde graag nog de klassiekers fietsen dit jaar, dus kreeg hij van Landbouwkrediet nog een contract voor een half jaar. Een val in Parijs - Roubaix verstoorde zijn dromen op een goed resultaat, maar Dierckxsens laat zich niet kisten. Hij wil gewoon nog een half jaar langer doorfietsen, zeker nu ook zijn afscheidsfeest is uitgesteld.

Zelf zei hij: "Het klopt dat mijn contract eind juni afloopt. Maar nu mijn afscheidsfeest in Tessenderlo is uitgesteld tot 16 oktober, zou ik graag tot dan doorgaan. Allicht pik ik in juli nog een paar criteriums mee. Daarna zien we wel."

De ploegleider van Landbouwkrediet, Gérard Bulens, bekijkt de mogelijkheden nu: "Voor de laatste 6 maanden van deze campagne had Ludo al een contract bij ons. Niet als renner maar wel in een pr- functie. Door zijn blessure en het uitstel van zijn afscheidsfeest, is het mogelijk dat we Ludo nog 6 maanden als renner houden. Maar het is ook aan onze sponsor én aan de UCI om hun fiat te geven. Zo'n contractverlenging halverwege het seizoen is immers niet evident. Maar de UCI gaf al te kennen in dit geval eventueel een uitzondering toe te staan."

Tsjechië pakt finale op WK IJshockey

Tsjechië zal op het WK IJshockey uitkomen tegen verdedigend kampioen Canada. De Tsjechen wist na verlenging met 3-2 van Zweden te winnen.

De halve finale tussen Tsjechië en Zweden was de gehele wedstrijd op en top spannend. Zweden, in de voorgaande twee WK's verliezend finalist, gaf Tsjechië weinig kansen. Zweden kwam in de tweede periode op 1-0, maar Tsjechië maakte redelijk snel gelijk en kwam daarna zelfs op voorsprong.

In de derde periode scoorde Zweden weer de 2-2 en de wedstrijd draaide op overtime uit. Radek Dvorak wist in de overtime het sudden death-doelpunt te scoren. Al hadden de scheidsrechters de monitor nodig om te bepalen of de puck in het doel was geweest. Zondag speelt Tsjechië in de finale tegen de kampioen van het vorige WK, Canada.

Coulthard bepleit veiligheid in tests

David Coulthard heeft bepleit om de veiligheidseisen tijdens Formule 1-tests op te trekken naar het niveau van de veiligheidseisen rond races. Hij heeft het gevoel dat daar nog een punt ter verbetering van de veiligheid ligt.

In de afgelopen tien jaar zijn de veiligheidseisen in de Formule 1 gigantisch omhoog gegaan en daarmee is het risico voor coureurs om gewond te raken veel beperkter geworden. Op een bijeenkomst van de coureurs, van de Grand Prix Drivers Association, heeft Coulthard bepleit die hoge veiligheidseisen ook voor tests te gebruiken.

Coulthard verkondigde zijn standpunt als volgt: "Wij hebben het gevoel dat er geen reden is om een verschil tussen het racen in een Grand Prix en racen tijdens een test te maken. De snelheden zijn hetzelfde, de circuits zijn het zelfden, alleen de veiligheidseisen zijn dat niet. Dat is niet acceptabel. We rijden meer rondjes dan ooit en dat leidt tot vermoeidheid bij de coureur en bij het team. En het testen is van nature het testen van onderdelen die nog nooit zijn gebruikt en daarom is het vanzelfsprekend dat die meer gebreken vertonen."

Silverstone al bijna uitverkocht

Lang duurde het voordat Silverstone bevestigd kreeg dit jaar wederom een Grand Prix te mogen organiseren. Waarschijnlijk een goed besluit, want bijna alle 100.000 toegangskaarten voor de race zijn al uitverkocht.

Nadat eerder de Grand Prix van Spanje stijf was uitverkocht, waarschuwt de organisatie van Silverstone F1-fans dat de toegangskaarten voor de race waarschijnlijk eind mei zullen zijn uitverkocht. Dit terwijl de Britse Grand Prix pas op 10 juli wordt verreden. De organisatie hoopt dan ook dat het weekend meer bezoekers gaat opleveren dan het staande record. Dat werd vorig jaar gezet en toen kwamen er 35.000 mensen op vrijdag, 60.000 op zaterdag en was op zondag het circuit eveneens uitverkocht.

Richard Phillips, uitvoerend directeur van Silverstone, is blij verrast over de kaartverkoop: "Na het succes van vorig jaar en de populariteit van onze aanbieding voor vroege kaartkopers, waren we hoopvol dat we opnieuw alle kaarten zouden verkopen. De signalen waren positief, maar we zijn plezierig verrast door de snelheid waarmee de kaartverkoop verloopt. Als de kaartverkoop zo doorgaat zijn we binnen twee tot drie weken uitverkocht."

King, O'Shea naar finale Darts League

De finale van de Tempus International Darts League gaat tussen Mervyn King en Tony O’Shea. Zij spelen vanavond in een best of 25 sets voor de titel.

Mervyn King versloeg Simon Whitlock, de man die eerder in het toernooi Van Barneveld had uitgeschakeld, met liefst 9-3. Het werd een zeer eenzijdige wedstrijd. King nam al snel een comfortabele voorsprong van 4-1 en gaf die niet meer uit handen. Vooral de dubbels lieten ‘the Wizard’ in de steek.

Tony O’Shea ontdeed zich zeer verrassend van Martin Adams. ‘Wolfie’ was onbetwist de beste darter van deze week, maar O’Shea gooide heel goed op de dubbels. Vooral de vele finishes op de bull frustreerden Adams. Uiteindelijk was de uitslag, wat geflatteerd, 9-5.

Om 20.00 uur vanavond begint de eindstrijd. Het zou makkelijk een marathonwedstrijd kunnen worden, want om te winnen zijn dertien sets vereist. Om één set te winnen volstaan twee legs. De winnaar gaat met dertigduizend euro naar huis.

FC Barcelona verovert Spaanse landstitel

FC Barcelona heeft voor de zeventiende keer de Spaanse titel veroverd. Na de misstap van naaste concurrent Real Madrid volstond uit bij Levante een gelijkspel.

De ploeg van Rijkaard had nog opvallend veel moeite tegen laagvlieger Levante om dat puntje binnen te halen. In de eerste helft speelde Barça veel te slordig om Levante echt pijn te doen.

Het was dan ook de ploeg uit Valencia dat op voorsprong kwam: Rivera plaatste tien minuten voor rust de bal behendig achter keeper Valdes. Barça ontsnapte in die eerste helft ook nog eens aan twee rode kaarten, vooral Ronaldinho had eigenlijk moeten worden uitgesloten na een kopstoot.

In de tweede helft ontsnapte Barcelona nogmaals, toen Joffre na een lob de paal raakte. Maar Barça werd alsnog kampioen dankzij de 24e competitietreffer van Eto’o. Hij kopte een corner in het doel. Met nog twee wedstrijden te spelen heeft Barça zes punten voorsprong op Real Madrid, met een beter onderling resultaat.

Dat Real Madrid kwam uit bij Sevilla niet verder dan een 2-2 gelijkspel. In de 89e minuut was het gedaan met alle titelaspiraties van de Koninklijke, toen Baptista Sevilla naar een gelijkspel kopte.

Feest dus in Barcelona na de eerste titel sinds 1999. Vooral de goede aankopen bewezen hun dienst. De andere topteams uit de Primera Divison kenden dit jaar allemaal een mindere periode. Vooral de vorige kampioen Valencia viel ver terug.

Bontjassen

Het is een tijdje stil geweest ronddom de shocklogs van McMan. De een is er blij mee de anders vindt het wel best zo. Ben jij iemand van de 2e optie mag kan je direct doorklikken naar www.disney.nl want dit is niks voor jou.
Laten we het is hebben over bontjassen. Veel beroemde sterren en mensen die wat meer te besteden hebben dragen bontjassen. Iedereen weet dat echte bontjassen gemaakt worden van de huid van dieren. Persoonlijk vindt ik het schandalig hoe deze bontjassen verkregen worden, zeker na het zien van dit filmpje
Zoals jullie weten hebben dit soort blogs van mij een achterliggende gedachte, want dit post je niet voor de lol.
Is jouw mening nu veranderd ten opzichte van het dragen van bont? Mocht je al een tegenstander zijn van bont, MOTIVEER!!!

FILMPJE IS DUIDELIJK NSFW, TOTAAL NIET GESCHIKT VOOR MENSEN MET EEN ZWAKKE MAAK. LEES HET VERHAAL DUIDELIJK EN LAAT HET GOED TOT JE DOORDRINGEN VOORDAT JE OP DE LINK KLIKT. JE BENT GEWAARSCHUWD!!!

Adverteren op FOK!

FOK! is een brede verzameling van websites, elk met hun eigen publiek. Voor alle onderdelen van FOK! geldt dat er diverse advertentiemogelijkheden zijn. Naast standaard banners behoren bijvoorbeeld advertorials of gesponsorde onderdelen tot de mogelijkheden. Voor informatie over adverteren op FOK!, wendt u zich tot de contactpersoon van het onderdeel waar u wenst te adverteren.

Onderstaande adressen betreffen alleen contactpersonen voor advertentiemogelijkheden. Voor andere contactgegevens, zie hier.

Adverteren op FOK!forum?
Voor adverteren op het FOK!forum kunt u terecht bij Google Adwords.

Adverteren op de overige FOK!onderdelen?
De advertentie-exploitatie voor FOK! wordt voor een groot deel verzorgd door WebAds Interactive Advertising. WebAds is een internet advertentie netwerk dat zich primair richt op het plaatsen van advertenties op het internet. WebAds biedt adverteerders een effectieve en interactieve manier om élke denkbare doelgroep te benaderen, middels online advertising.
Het WebAds netwerk bestaat uit meer dan zeventig goedbezochte Nederlandse websites, waar FOK! er een van is. Samen vertegenwoordigen deze sites een groot en breed bereik en dankzij WebAds' geavanceerde admanagement software zijn er volop targeting mogelijkheden en kunnen dus ook personen uit een specifieke (marketing)doelgroep bereikt worden.

Mogelijkheden + prijzen
Voor de mogelijkheden, tarieven en advies kunt u contact opnemen met WebAds, telefoonnummer 020-626 163 4 of e-mail info@webads.nl. Voor meer informatie kijk op de website van WebAds.

Contact
WebAds Interactive Advertising
Singel 134
1015 AG Amsterdam
t: +31 (0)20 - 626 16 34
f: +31 (0)20 - 623 08 99
e: info@webads.nl

WebAds hanteert een Privacy Policy die u kunt nalezen op http://www.webads.nl/privacy.

WebAds logo
STIR logo


FOK!games biedt, naast diverse advertentiemogelijkheden via Webads, de optie voor een aan uw product aangepaste thema-layout, in combinatie met advertenties, plaatsing van uw logo op de site, een gesponsorde poll etc. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met adverteren@fok.nl


Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.