Silverstone al bijna uitverkocht

Lang duurde het voordat Silverstone bevestigd kreeg dit jaar wederom een Grand Prix te mogen organiseren. Waarschijnlijk een goed besluit, want bijna alle 100.000 toegangskaarten voor de race zijn al uitverkocht.

Nadat eerder de Grand Prix van Spanje stijf was uitverkocht, waarschuwt de organisatie van Silverstone F1-fans dat de toegangskaarten voor de race waarschijnlijk eind mei zullen zijn uitverkocht. Dit terwijl de Britse Grand Prix pas op 10 juli wordt verreden. De organisatie hoopt dan ook dat het weekend meer bezoekers gaat opleveren dan het staande record. Dat werd vorig jaar gezet en toen kwamen er 35.000 mensen op vrijdag, 60.000 op zaterdag en was op zondag het circuit eveneens uitverkocht.

Richard Phillips, uitvoerend directeur van Silverstone, is blij verrast over de kaartverkoop: "Na het succes van vorig jaar en de populariteit van onze aanbieding voor vroege kaartkopers, waren we hoopvol dat we opnieuw alle kaarten zouden verkopen. De signalen waren positief, maar we zijn plezierig verrast door de snelheid waarmee de kaartverkoop verloopt. Als de kaartverkoop zo doorgaat zijn we binnen twee tot drie weken uitverkocht."