Overmars: "Nog in gesprek over Sánchez"

Ajax is met één club in gesprek over een mogelijke transfer van Davinson Sánchez. Dat heeft directeur Marc Overmars laten weten.

Volgens Engelse media is Tottenham Hotspur in grote lijnen akkoord met de Amsterdammers, al werd hij ook aan Real Madrid en Chelsea gelinkt. Bij Ziggo Sport meldt Overmars dat Ajax met één partij in gesprek is. Welke club dat is, wil hij niet zeggen.

De Spurs betalen naar verluidt 31 miljoen euro voor Sánchez en die transfersom kan nog verder oplopen. De Colombiaan zou zelfs al in Londen zijn, maar dat klopt niet. Overmars: "Je leest zoveel... Hij zit hier honderd meter vandaan in een hotel, dus hij is niet in Londen voor de medische keuring."

"De stand van zaken is dat we nog in gesprek zijn. Er is geen definitief ja of nee. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de prijs." De directeur voetbalzaken benadrukt dat trainer Marcel Keizer alleen spelers wil gebruiken die voor 100 procent gemotiveerd zijn. "Sánchez kan of wil dat niet opbrengen. Daarom zit hij er niet bij."