'Omroep MAX-baas doet dochter Marijnissen'

Omroepbaas Jan Slagter (61) van Omroep MAX heeft een relatie met Lilian Marijnissen (30), de dochter van voormalig SP-leider Jan Marijnissen. Dat meldt De Telegraaf woensdag. De krant baseert zich op verschillende bronnen in Hilversum en in Slagters woonplaats Zoetermeer.

Volgens De Telegraaf is de vonk tussen Jan en Lilian overgesprongen tijdens de landelijke protestactie 'Red de Zorg', waaraan ze beiden meewerkten. De dochter van Jan Marijnissen werkt voor FNV Abvakabo en is namens de SP gemeenteraadslid in Oss. Slagter ontkent de berichten, maar volgens bronnen in zijn omgeving zijn dat leugentjes om bestwil.

Dinsdag schreef De Telegraaf al dat het huwelijk van Slagter met zijn vrouw Ingrid (51) op barsten staat. De omroepbaas slaapt al weken niet meer thuis, maar overnacht in hotels. De krant speculeerde toen nog dat de huwelijkscrisis te maken heeft met de drukke werkzaamheden van Slagter voor de bejaardenomroep.

Maar dat blijkt dus anders liggen: in het diepste geheim heeft Slagter een relatie met de dochter van Jan Marijnissen. Slagter is slechts anderhalf jaar jonger dan de vader van zijn vriendin, oud-SP-politicus Jan Marijnissen. Hieronder een paar tweets met foto's van de beide tortelduifjes.