Twente hoopt op forse geldbedragen

Bij FC Twente hoopt men binnenkort forse geldbedragen te ontvangen voor Jesus Corona en Renato Tapia. Met de transfers zou het begrotingstekort voor een gedeelte kunnen worden opgevangen en gaat de storm mogelijk wat gaat liggen bij de vereniging uit Enschede.

Voorzichtig is er al naar het duo geïnformeerd, waardoor algemeen directeur Gerald van den Belt weer wat rustiger lijkt te worden. "Het is pas april, maar we merken dat er met name uit Duitsland en Engeland al veel interesse is." 

De oud-directeur van Cambuur Leeuwarden, moet geïnteresseerde clubs teleurstellen als zij denken met een schijntje spelers te kunnen halen. "Ze moeten alleen niet denken we bij een bepaald bedrag al heel snel 'ja' zeggen", aldus Van den Belt tegenover De Telegraaf.

Twente moet nog maar afwachten of het haar licentie behoudt voor het betaalde voetbal. De KNVB keurde eerder twee beleidsplannen van de Tukkers af, en is nu in afwachting hoe de Nederlandse voetbalbond over de derde en laatste reddingspoging oordeelt.

De mannen die het geld binnen moeten brengen bij FC Twente, Jesus Corona en Renato Tapia (PRO SHOTS/Ronald Bonestroo)
De mannen die het geld binnen moeten brengen bij FC Twente, Jesus Corona en Renato Tapia (PRO SHOTS/Ronald Bonestroo)