Twente met Corona tegen Utrecht

Jesús Corona is zondag weer van de partij als FC Twente op bezoek gaat bij FC Utrecht. De Mexicaanse aanvaller was de laatste drie duels afwezig vanwege een bovenbeenblessure. Corona trainde vrijdag weer volledig mee. Orlando Engelaar is nog altijd herstellende van een kuitblessure.

Veel supporters van Twente eisten eerder deze week het vertrek van trainer Alfred Schreuder. Die kreeg echter snel de steun van de directie en de spelersgroep. "Er gebeurt veel rondom de club en wij moeten ons richten op datgene wat we zelf in de hand hebben. En dat is het voetbal", zei de coach vrijdag.

De thuisploeg wil zich tegen Twente revancheren voor de matige pot van vorige week tegen ADO Den Haag. "De spirit ontbrak toen bij ons totaal", aldus coach Rob Alflen. "Ik ga er van uit dat iedereen revanchegevoelens heeft. Er wordt deze week in elk geval goed getraind."

Utrecht mist de geschorste Ramon Leeuwin en de geblesseerden Nacer Barazite, Ruud Boymans, Edouard Duplan, Gévero Markiet, Tommy Oar en Michael Zullo.