Brooke Mueller wil thuis afkicken

Brooke Mueller doet een nieuwe poging om van haar verslaving af te komen. De ex-vrouw van Charlie Sheen, die begin deze maand werd opgepakt met vier gram cocaïne, wil thuis een behandelingsplan volgen.

"Brooke gaat het anders aanpakken omdat eerdere pogingen om af te kicken niet zijn geslaagd", zegt Muellers woordvoerder tegen het Amerikaanse blad Us Weekly. "Overdag gaat ze een programma volgen en ze wordt 24 uur per dag, zeven dagen in de week door experts in de gaten gehouden." Daarnaast wordt Mueller dagelijks getest op onder meer cocaïnegebruik.

De 2-jarige tweeling Bob en Max, die Mueller met Charlie Sheen kreeg, blijven toevertrouwd aan de zorg van hun moeder. "De families van Brooke en Charlie staan helemaal achter deze beslissing."

De 34-jarige Mueller, die in mei van Sheen scheidde, werd begin december in Aspen opgepakt voor drugsbezit en het mishandelen van een vrouw. Nadat ze een borgsom van elfduizend dollar betaalde, kwam ze op vrije voeten. Ze moet zich op 19 december verantwoorden voor een rechter.