HoT ShiT - Part Quinze (The Commercial Edition)

Law
Je ligt op het strand in Amerika en je ziet veel mooie dames rondlopen in een bikini maar je had natuurlijk graag dat deze topless zouden rondlopen. Je vriend zegt dat je dan naar Spanje moet gaan waar het "een wet" is om topless rond te lopen, maar of de Spanjaarden daar nu zo blij mee zijn...

Dreams
Iedereen droomt er van om ooit een keer de loterij te winnen. Het moet dan wel geen klein bedrag zijn, maar een groot bedrag waar je echt iets mee kunt. Op reis gaan bijvoorbeeld. Hoewel dromen hierover een leuke bezigheid is, moet je wel opletten waar je bent als je hierover begint te dromen.

Bad Dancer
Er zijn van die dingen die je op bepaalde momenten gewoon niet moet doen, want voor je het weet lacht iedereen je uit. Je kunt dit natuurlijk gewoon negeren maar dat is niet altijd de beste oplossing natuurlijk. Vooral niet als je nogal een slechte danser bent die niet van ophouden weet.

Tuning
Deze reclame zal vooral mensen aanspreken die van auto's houden. Hij is eigenlijk niet grappig en ook nog eens veel te kort. Het gaat in deze reclame om de Opel Speedster die getuned is door Steinmetz. Dit soort reclames hebben dus een echte doelgroep maar waarom moeten ze dan zo saai zijn...

Sensei
Je zit in een café en je schud jezelf een lekker bierjte in. Je vrienden staan ervan versteld hoe goed je dat biertje kunt inschenken. Als een van hun vraagt waardoor dit komt heb je eigenlijk geen zin om dit te vertellen, en je denkt vervolgens bij jezelf hoe het allemaal zo gekomen is.

Voor alle bestanden: "Doel opslaan als..." en in ZIP-formaat.