Vijf bioscooptips voor november

Met het aanbreken van de laatste twee maanden van het jaar komen we in het seizoen van de kerstfilms en de grote blockbusters die tijdens de feestdagen de bezoekers naar de bioscoop moeten trekken. Natuurlijk is het aan de maand december om de grotere titels (Spider-Man, Matrix) te hebben, maar november kan er ook wat van. 

Maar niet alleen blockbusters zijn interessant kijkvoer. Verre van zelfs. Welke vijf films zou je de komende maand nu echt eens moeten overwegen als je een filmpje wil pakken?

Eternals

Marvel Studios' Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

De nieuwste Marvel is geregisseerd door Chloé Zhao (Nomadland) en vertelt een verhaal over een enorme cast vol met bekende acteurs, maar totaal onbekende personages. Dat kán natuurlijk helemaal de verkeerde kant op gaan, maar deze film heeft gewoon goede papieren en verdient daarom al onze aandacht.

Te zien vanaf 3 november.