Vijf gametips voor de maand januari

6. Kingdom Hearts III Re:Mind

Kingdom Hearts III voelde niet helemaal af. De game had nog niet de 'Critical'-moeilijkheidsgraad (inmiddels toegevoegd), maar miste vooral een post-game met bijvoorbeeld extra baasgevechten. De aankomende Re:Mind DLC gaat dat zo te zien eindelijk grotendeels verhelpen. Vanuit een wat meer cynisch oogpunt zou je kunnen zeggen dat het niet helemaal lekker is dat de game wordt afgemaakt met een prijzig DLC-hoofdstuk, maar aan de andere kant hebben fans al jaren gewacht op de basis-game.

Dertig euro, dat is wat deze uitbreiding kost. Voor dat geld krijg je wel een nieuw verhaal, meer speelbare personages (Roxas en Kairi) en meer keyblades. Daarnaast mag je het ook tegen een hoop nieuwe bazen vechten in extra moeilijke gevechten, precies wat de game nodig had. De DLC gaat als het goed is ook hints geven over wat er nog in het verschiet ligt voor de beroemde franchise.

Re:Mind is vanaf 23 januari beschikbaar op PS4. Xbox-fans moeten iets meer geduld hebben, zij moeten tot 25 februari wachten.