Vijf gametips voor de maand januari

4. Warcraft 3: Reforged

Eén van de meest legendarische games ooit en is natuurlijk elke maand eigenlijk het aanraden waard. Voeg honderden balanswijzigingen, verbeterde graphics en UI en een moderne matchmaking toe en dan wordt het feestje alleen maar beter. Warcraft 3: Reforged komt eraan en gaat weer vele uren in beslag nemen.

Reforged komt met alle campaign content, zodat iedereen de klassieke verhaalijnen opnieuw kan beleven. Of je nu de basis doet of aan de slag gaat met The Frozen Throne, het is aan jou. De bekende helden uit het Warcraft-universum zijn natuurlijk allemaal aanwezig, en met de verbeterde graphics en geüpdate modellen, is de belevenis weer net iets anders.

Ook de vele custom games zijn en blijven gewoon beschikbaar. Of je nu zin hebt in tower defense, ARPG of de bekende MOBA-actie, je kunt het allemaal vinden. Met moderne matchmaking en integratie met battle.net moet dit alleen maar sneller en makkelijker worden. Het is misschien wel wat Warcraft 3 zo goed maakt, de oneindige mogelijkheden binnen de custom games.

29 januari komt Warcraft 3: Reforged uit op battle.net. Wie voor die tijd pre-ordert kan al diverse goodies krijgen voor de overige Blizzard-games.