2015: FOK! in statistieken

2015 is inmiddels alweer twee dagen achter ons. Tijd om eens wat statistieken op een rijtje te zetten.

Op de volgende pagina's zetten we een aantal statistieken uiteen die jullie mogelijk leuk of interessant vinden, maar waar wij als vrijwilligers absoluut trots op zijn. Mocht je het namelijk nog niet weten; FOK! wordt volledig bijgehouden door vrijwilligers die hun uiterste best doen om de site zo leuk en boeiend mogelijk te maken voor een groot publiek.

FOK! is nog altijd - en misschien wel steeds meer - een site waar we het nieuws op onze eigen gekleurde manier brengen. Soms links, soms rechts, soms neutraal maar altijd met de bedoeling een discussie los te wrikken.

In 2015 vierden we alweer ons zestienjarig bestaan, wat op zich ook een prestatie genoemd mag worden. We bedanken alle users van de FOK!community voor hun loyaliteit en inzet. Crew en users zorgen er samen voor dat FOK! nog steeds leuk is, en in 2016 hopen we door positiviteit en meer communitybinding de site een nieuwe impuls te geven. Uiteraard kunnen we dat niet zonder jouw hulp, dus we hopen dat je vooral door gaat met delen, liken, reageren en bezoeken. Hoe meer mensen je op FOK! weet te krijgen, hoe gezelliger het wordt natuurlijk!