2015: FOK! in statistieken

8. 2016 en verder

2016 heeft voor het eerst een duidelijk thema gekregen. Het wordt op FOK! het jaar van de positiviteit en het communitygevoel. We zullen proberen als geheel een vriendelijker plek te worden voor elkaar en een plek waar nog meer mensen zich prima thuis zullen voelen.

We beseffen ons daarbij terdege dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen, maar we willen wel meer bieden aan en voor iedereen, aan alle kanten van het spectrum, voor alle gezindten. We willen dat je je als user welkom voelt en geaccepteerd voelt, zonder dat dit ten koste gaat van een diversiteit aan meningen en stellingen.

We willen vooral vooruit kijken en niet zozeer terug, en we zullen meer dan ooit proberen eigen content te creëren binnen de beperkte financiële en personele middelen die een vrijwilligerssite als FOK! kent.

Heb je als user ideeën voor een item? Vind je het zelf leuk om te schrijven? Om nieuwtjes op te zoeken en om te zetten in een artikel? En besef je je dat je dit enkel en alleen doet voor een beter FOK! en een leuker aanbod voor je medeFOK!kers? Laat het gerust weten. In de comments, of gewoon per mail naar frontpage@fok.nl, of in een topic in ons feedbackforum. We kunnen alle hulp goed gebruiken, hoewel we wel iets van een selectieprocedure hebben.

Niet geschoten is altijd mis.

Iedereen een enorm goed 2016 en alles user - en crew - bedankt voor alles wat jullie voor FOK! betekenen!