Spot the DJ: Resistor wint een pimp abo!

We gaan een spelletje spelen! Verspreid door het hele land staan live webcams opgesteld. Elke tweede zaterdag van de maand ga ik er één opzoeken en degene die mij als eerste op de webcam spot én daarvan een screenshot maakt en onder dit bericht post, wint! Vandaag doe ik de Grote Markt in Groningen aan.

De spelregels zijn vrij simpel: ik moet te zien zijn op het screenshot. Ik zal het niet al te moeilijk maken, ik draag een gele signaalbroek en een blauwe parka en heb een blauw FOK!petje op. (Zie dit voorbeeld screenshot). Al te makkelijk maak ik het echter ook niet: het is maar de vraag hoelang ik over m’n reis erheen doe! Kleine hint: Ik heb de trein van 08:37 richting Nijmegen vanaf Alkmaar Noord. Het is echter maar de vraag of ik onderweg extra pauzes inlas  of dat de NS vertraging oploopt

Degene die me al eerste gespot heeft en een screenshot onder dit bericht plaatst, wint een FOK! PIMP maandabonnement en mag de volgende live webcam uitzoeken die ik ga bezoeken! Spot on!

Update 18:30 uur
Rond 12 uur was ik op de plaats van bestemming na een vertraging van vier minuten met de NS en een wandeling van zo'n 20 minuten. Natuurlijk was het eerste wat ik tegenkwam na het station weer een KUTbrug . Resistor spotte mij niet als eerste, maar was wel de snelste met het posten van een screenshot Hij wint deze ronde dus. 

De volgende locatie wordt op 13 februari op de boulevard van Scheveningen