Win Dark Souls

Dark Souls?
Begin 2009 verscheen Demon's Souls, een actie RPG van ontwikkelaar From Software. De game verscheen in de eerste instantie enkel in Japan, maar vond bijna anderhalf jaar later ook zijn weg naar Europese bodem. Menig PlayStation 3 en gamer werd op de pijnbank gelegd met de hoge moeilijkheidsgraad van de game. Vanaf komende vrijdag ligt de opvolger, Dark Souls, in de Europese winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Dark Souls kent gelijksoortige gameplay als zijn voorganger. Spelers gaan los in een open wereld vol kastelen, grotten, kerkers en andere locaties om te verkennen met je nobele krijger. Naast een zwaard en schild heb je de beschikking over meer dodelijke wapens. Ook magie speelt een rol. Kenners van Demon's Souls weten dat je vaak dood zal gaan in Dark Souls, wellicht nog meer dan in Demon Souls, want de ontwikkelaar geeft aan met Dark Souls een nog uitdagendere game neer te zetten.

Wil je niet in je eentje strijden tegen skelet-krijgers, everzwijnen, draken en ander demonisch tuig? Dan kun je met Dark Souls online samenwerken om de levels tot een goed einde te brengen. De game staat garant voor honderden uren aan plezier, voldoening, maar ook haat, wanneer je voor de zoveelste keer het loodje legt.

WIN!
Wil jij Dark Souls winnen? Dan heb je geluk! FOK!games mag drie exemplaren weggeven voor Xbox 360. Zoals je op FOK!games hebt kunnen lezen, hebben zeven redacteuren hun moeilijkste game toegelicht in een special. Lees de special en ga snel naar het actie-topic om mee te dingen naar de geweldige prijzen. Wil je eerst weten of Dark Souls de moeite waard is? Lees dan Kensuke's Dark Souls-dagboek.