FOK! zoekt vroege vogels

Icoon Sitenews - Join the crewHeb je een goede taalbeheersing, lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die iedere maand door een miljoen unieke gebruikers gelezen wordt en ben je iedere dag vroeg uit de veren? Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden? Lees dan zeker even verder! We zoeken namelijk enthousiaste posters voor het nieuwsgedeelte van de FOK!frontpage.

We zijn op zoek naar mensen die 's ochtends vroeg wakker zijn (06.00 / 07.00 uur) en dan tijd hebben om wat nieuws op de site te zetten. Daarbij kunnen wij duidelijk aan je merken dat je weet wat FOK! inhoudt. Je weet dat de FP groot is geworden met opmerkelijke en grappige berichten, aangevuld met het 'normale' nieuws.

Wij bieden een groot platform waarop je stukken gelezen worden en een gezellige club van zo'n 70 leden FP-crew in totaal. Helaas bieden we geen geld. Je werkt dus mee op vrijwillige basis, al ben je jezelf ervan bewust dat vrijwilligheid geen vrijblijvendheid betekent.

Lijkt het jou leuk om mee te werken en denk je dat je geschikt bent? Stuur dan voor vrijdag 18 januari, 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, je eventuele specialisaties, de uren van de dag dat je (over het algemeen) beschikbaar bent, je leeftijd en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten herschreven moeten worden).