FOK! zoekt FP-moderators!

Icoon Sitenews - Join the crewOm de discussies bij de nieuwsberichten netjes en ordelijk te laten verlopen worden deze reacties gemodereerd. Lijkt het je wat om mee te helpen met het modereren van deze reacties, lees dan zeker even door! FOK! is namelijk op zoek naar Frontpage-moderators.

Van een FP-moderator wordt verwacht dat hij of zij veel reacties op de Frontpage doorleest en deze op een goede, professionele en objectieve manier weet te beoordelen. Als FP-moderator dien je stevig in je schoenen te staan, want het gaat er soms hevig aan toe.

Naast het doorlopen van reactie-threads bij een nieuwsbericht beoordeelt een FP-moderator ook de reacties die users moderatie-waardig vinden en dat aangeven middels een modreport of een melding maken in het FB-subforum. Naast het behandelen van de melding staat een FP-moderator de users die vragen, opmerkingen, klachten of complimenten hebben ook te woord in het FB-forum.

Naast de specifieke modereertaken word je als FP-moderator ook geacht mee te denken over zaken die de Frontpage en FOK! in het algemeen aangaan. Je wordt dan ook geacht de speciale crewfora regelmatig te lezen.

Het modereren gebeurt op een geheel vrijwillige basis. Er is geen salaris aan verbonden en we kunnen ook geen kudos uitdelen. Wel bieden we je een leuke en enthousiaste ploeg van mensen om mee samen te werken. Dat is natuurlijk op zichzelf al heel wat waard!

Heb jij interesse? Stuur dan een sollicitatie met je username, een beschrijving van jezelf, de reden dat je ons team wilt komen versterken en de uren van de dag (en frequentie) dat je denkt te kunnen modereren naar frontpage@fok.nl.

Je kunt naar deze functie solliciteren t/m zondag 22 oktober 23:59 uur. Na die tijd buigen wij ons over de sollicitaties. In de week van 30 oktober zullen de beslissingen worden genomen. Wat de uitslag ook is, er zal zeker contact met je worden opgenomen.


Namens de FOK!frontpage crew,
Snarf (Coördinator Moderaties)