Eindexamens 2005 op FOK!

Icoon Examen nieuwsMorgen starten voor een hoop FOK!kers de eindexamens weer. Voor sommigen een zenuwslopende periode, voor anderen slechts een formaliteit. In welk schuitje je ook zit, wij willen je veel succes toewensen voor de komende twee weken. En we bieden je ook nog wat extra's:

Enige tijd geleden opende het Examenforum zijn deuren al en sinds vanavond is ook examen.fok.nl operationeel. Op deze pagina vind je van alles dat met het examen te maken heeft. Zowel praktische informatie (examenrooster en antwoorden) als het laatste examennieuws, examenblogs (waarover zodadelijk meer), examencolumns, een examenpoll en nog veel meer. Kortom: een handige en leuke pagina voor als je examens moet doen.

Net als voorgaande jaren kunnen ook dit jaar FOK!kers zelf meewerken. Als je een examen hebt gedaan, en je wilt dat even van je af schrijven, stuur dan je bevindingen van dat examen naar ons op via de submit van de FOK!weblog. Je verslag zal dan (in principe) geplaatst worden op de FOK!weblog en gelinkt staan op de speciale examenpagina en ook via een blokje op de index van de Frontpage! Ook examennieuws is van harte welkom via de FP-nieuwssubmit (zet even [EXA] voor de titel!).

Zet examen.fok.nl dus in je favorieten of stel hem tijdelijk in als startpagina, om zo goed op de hoogte te blijven van van alles dat met de examens te maken heeft, maar ook om even lekker te ontspannen tussendoor. FOK! wenst je nogmaals veel succes toe bij de examens en laten we hopen dat iedereen het tot een goed einde zal brengen!