Lichtjesactie - Girotel donateurs opgelet !

Sinds gisteren loopt oa op FOK! de actie 'een lichtje voor Sophia'. In dat bericht staat een bankrekeningnummer waar je je donatie naar kunt storten. In dit banknummer zaten punten verwerkt, die door mensen die girotel gebruiken niet kunnen worden gebruikt. Er verschijnt bij direct overnemen van het banknummer een foutmelding waarin staat dat het gebruik van punten niet mogelijk is, hierna wordt bankrekeningnummer 159140412 automatisch omgezet in gironummer 1591404, waardoor je donatie in plaats van naar FOK! naar J. Dijkema-Sikkenga gaat.

We raden iedereen aan die via girotel een bedrag heeft overgeboekt te controleren of de donatie inderdaad naar bankrekening 159140412 is gegaan en niet naar girorekening 1591404. Is het verkeerd gegaan zul je zelf contact op moeten nemen met de postbank om het geld terug te vorderen of alsnog door te laten storten naar het juiste nummer.

Uit het originele bericht zijn de punten nu uit het bankrekeningnummer verwijderd, zodat dit probleem zich in principe niet nogmaals voor kan doen.