RSS feed voor Frontpage Nieuws beschikbaar

RSSWil je het FOK!nieuws lezen in je newsreader, of wil je dat je Trillian news-plugin je op de hoogte houdt van nieuwe berichten op de Frontpage? Dat kan vanaf vandaag.
Een groeiend aantal internetgebruikers, waaronder steeds meer trouwe FOK!kers, maken gebruik van een newsreader (NetNewsWire, Feedreader, Trillian Pro, etc.) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Deze readers halen hun informatie uit RSS-feeds, die beschikbaar worden gesteld door diverse nieuwssites. Tot nu toe was er voor het nieuws van de FOK!frontpage geen (officiële) RSS-feed beschikbaar, maar het werd, mede door verzoeken van FOK!kers, wel eens tijd daar 's wat mee te doen.

Daarom kun je vanaf heden gebruik maken van deze (niet bedoeld om in je browser te bekijken, dus kans op foutmelding is aanwezig) RSS-feed voor het laatste frontpage nieuws. De feed is altijd actueel, daar hij wordt bijgewerkt op het moment dat een van onze nieuwsposters een bericht plaatst.

De feed toont de laatste 10 headlines, met de eerste 100 woorden van het bericht, vergezeld van een "lees verder"-linkje voor readers die dit ondersteunen. Mocht je nog bugs vinden, of aanpassingen (extra informatievelden oid) willen, dan kun je mailen naar breuls@fok.nl (of even hieronder reageren) en zal ik kijken wat er aangepast kan worden. Veel plezier!