Tom Clancy's Ghost Recon 2

Naast de Campaign kan je ook een missie selecteren, of de spelmodi Fire Fight of Lone Wolf. De missies zijn precies dezelfde als in de campaign, met het enige verschil dat je vantevoren kan kiezen welke missie je wilt spelen. Je moet alleen wel de missie al hebben uitgespeeld in de Campaign.

<\/center>

In de spelmodi Fire Fight en Lone Wolf zul je het zonder team moeten gaan proberen. In Fire Fight is het de bedoeling om alle vijanden in een level neer te schieten en in Lone Wolf zul je de missies in je eentje tot een succes moeten brengen.

Als je je eerste vijand tegenkomt dan valt meteen op hoe goed de vijand kan zien. Zelfs in de slechtste weersomstandigheden zullen de vijanden je nog van honderden meters afstand feilloos weten te raken. Wat nog frustrerender is, is dat de vijand je ook ziet aankomen als je achter een berg loopt en je teamgenoten zullen ook vaak genoeg proberen om de vijand, die achter diezelfde berg staat, proberen neer te schieten.

<\/center>

Online
In Tom Clancy\\\'s Ghost Recon 2 is het ook mogelijk om online je vrienden neer te schieten. Als je online gaat spelen, dan zul je eerst een account moeten aanmaken voor games van Ubi Soft. Deze optie zit gewoon in het menu en via je account worden altijd je statistieken bewaard.

Het online spel is eigenlijk een heel ander spel dan de single player. Het camera standpunt is veranderd van net boven de schouder naar first person mode en het is meer arcade-achtig. In de single-player kan één kogel dodelijk zijn en in de multiplayer kan je meerdere kogels overleven.