Uitslag RKC - Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft dankzij een laat doelpunt van Kaj Sierhuis gewonnen bij RKC. De spits van Fortuna schoot op fantastische wijze raak in de negentigste minuut en dat was goed voor de overwinning: 0-1.

De wedstrijd tussen RKC en Fortuna Sittard was matig. Zelden was er een goede aanval en veel kansen waren er dan ook niet. De thuisploeg had wel lichtjes de overhand, maar bij rust was het 0-0. In de tweede helft dacht RKC op voorsprong te komen via Chris Lokesa, maar de 19-jarige middenvelder deed dat in buitenspelpositie en de poging werd dan ook afgekeurd.

Het duel leek dan ook in 0-0 te eindigen, maar in de negentigste minuut van de wedstrijd schoot Kaj Sierhuis op fantastische wijze raak. De aanvaller kreeg de bal buiten de zestien meter aangespeeld en jaagde vervolgens de bal in de kruising en liet daarbij de doelman van RKC kansloos.