Xbox Game Pass games voor aankomende weken

Microsoft heeft de Game Pass games van de tweede week van juni bekendgemaakt. Need for Speed Unbound is de grote naam!

Need for Speed Unbound (Console en PC): komt morgen al op de Xbox Game Pass te staan voor zowel Xbox Series X|S als op de PC. Als je beschikt over Xbox Game Pass Ultimate is deze vanaf morgen gratis te spelen. Maar! er is meer, zie het overzicht hieronder.

22 juni:
Bookwalker: Thief of Tales (Console en PC): komt als day one release naar Game Pass. in Bookwalker: Thief of Tales speel je als Etienne Quist, een schrijver die dief geworden is. Hij heeft speciale krachten die het mogelijk maken door boeken te reizen. Gebruik je krachten om door allerlei werelden te reizen en legendarische voorwerpen mee te nemen die je verder zullen helpen op je missie om je schrijfvaardigheid te herstellen.27 juni:
Bramble: The Mountain King (Console en PC): Verken de wereld van Bramble, een wereld gebaseerd op Noordse volksverhalen waarin de gevaarlijke wereld doorkruist moet worden in een poging om je zus te redden.27 juni:
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (Console en PC):
Een Dieselpunk Metroidvania spel waarin je een boos antropomorpisch konijn genaamd Rayton speelt. Na een verloren oorlog tegen een legioen van robots en een samenloop van omstandigheden heeft Rayton geen keuze om zijn gigantische robothand nog één maal in de strijd te werpen.


29 juni:
Story of Seasons: Friends of Mineral Town (Console en PC): Het boerenleven begint in Mineral Town. Verzorg en teel gewassen, zorg voor je dieren en maak vrienden in deze rustieke boerenleven simulator.

3 juli:
Arcade Paradise (Console en PC): Bouw de oude wasserette van je ouders om naar een arcadehal. Beheer, investeer en maak winst met maar liefst 35 speelbare arcadekasten gebaseerd op oude jaren 90 games. 

5 juli:
Sword and Fairy: Together Forever (Console en PC): Een realtime combat RPG gebaseerd op Chinese mythologie. Een verhaal over mensen, goden en demonen. Neem het commando over een groep met elk hun eigen persoonlijkheid, zwakheden, krachten en vaardigheden. Verzamel geesten, ontwikkel je relaties en versla je vijanden voor een betere toekomst.

Deze games verlaten gamepass op 30 Juni.

DJMax Respect V (Console en PC)
Empire of Sin
(Console en PC)
Matchpoint – Tennis Championships
(Console en PC)
Olija (Console en PC)
Omori
(Console en PC)
Road 96
(Console en PC)