FOK! Wat een weer: zachter en buiiger

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

De aangekondigde zachtere lucht komt aan in het land, al gaat het nog niet hard. Waar gister het minimum onder de 0 zat, was afgelopen nacht een lichte stijging te zien nadat het even afkoelde gisteravond. Helaas gaat dit gepaard met buien, veel buien, vooral vrijdag is een natte dag. Maar eerst vandaag. Ook vandaag komen er buien voor en is het bewolkt. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten. Aan het eind van de middag, als de temperatuur tussen de 12 en 15 graden ligt, is de zon nog even te zien.

Ook vanavond zien we de zon nog in het zuiden, elders is het bewolkt en kan er een bui vallen. Het koelt af naar ongeveer 10 graden aankomende nacht. De wind wordt wel iets sterker: windkracht 5 tot 6 aan de kust, elders is de wind matig met windkracht 4. Morgen eerst nog buien, in de avond wordt het overal droog zoals het er nu uit ziet. Vrijdag en zaterdag zijn nog erg nat met meer dan 10 mm neerslag, daarna gaat de temperatuur maar ook de neerslagsom omlaag. 

Ook in Arnem was het nat afgelopen week (Foto: _UserName_)
Ook in Arnhem was het nat en grijs afgelopen week (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.