NASCAR-coureur Bell wint in New Hampshire

We keren nog even terug naar de zondagavond, want op de New Hampshire Motor Speedway in Loudon is de twintigste race van het seizoen in de NASCAR Cup Series verreden. De playoffs komen in de buurt en dus begint het langzamerhand spannend te worden wat de titelstrijd betreft.

Martin Truex en Chase Elliott vertrokken van de eerste startrij, Kurt Busch en Bubba Wallace stonden op rij twee en Christopher Bell en William Byron hadden rij drie in handen. Al na een goede vijf ronden ging het flink fout: Ty Dillon reed tegen Justin Haley aan en werd hard geraakt door Alex Bowman.

Truex domineerde de stage verder en pakte zo de stagewinst, voor Wallace, Kyle Larson en Elliott. Met Truex voorop kon de tweede stage beginnen, Kevin Harvick volgde en achterin ging het al gelijk fout met Kyle Busch, die wonderbaarlijk genoeg leek te ontsnappen zonder iets of iemand te raken.

Michael McDowell, Corey LaJoie en Harrison Burton zorgden kort na de herstart voor een volgende caution, maar met Truex en Joey Logano voorop konden we weer door. Ryan Blaney en Chase Briscoe zorgden met problemen ook voor wat korte cautions, Kyle Busch deed dat ook nog en ontketende zo ook een ouderwetse ruzie tussen Austin Dillon en een agressieve Brad Keselowski.

Truex hield de touwtjes keurig in handen en won de tweede stage ook, voor Kevin Harvick en Elliott. Niet iedereen maakte gebruik van dezelfde pitstopstrategie, waardoor Briscoe bij de start van stage drie de leiding had, voor Burton, Truex en Kyle Busch. Al snel volgde een nieuwe korte caution, waarna Kurt Busch de leiding pakte en Truex in de pitstraat flink posities verloor.

Bell en Elliott reden naar voren en namen de leiding in handen, waarbij de duelleerden om plek één. Dat duel werd gewonnen door Bell en die reed vervolgens overtuigend naar de overwinning, voor Elliott en Wallace - Truex, die lang vast zat achter coureurs die nog een pitstop moesten maken, moest uiteindelijk genoegen nemen met de vierde plek, nadat hij 173 van de 301 ronden op kop had gereden.