FOK! Wat een weer: wat zullen we er van zeggen

herfstbanner

Je zou het haast niet verwachten, maar er is een nieuw weerbericht!

En wat was het koud vandaag. Bij het binnenkomen van de supermarkt kwam ik een bekende tegen. Bepakt in een dikke jas, de muts en de handschoenen zaten in de jaszak. Wrijvend in zijn handen pakte hij een karretje. Gezien de tegenwoordige afstand wreef ik ook in mijn handen. Even warm worden want het was koud vandaag. Althans, in mijn omgeving kwam het tot 3.5 graden. Aan de kust was het wat minder koud met 5 tot 7 graden celsius.

Vanavond klaart het op en kan het licht vriezen. Later neemt de bewolking toe en kan en er een (winterse) bui vallen. Pas dus goed op als je de weg op gaat, wegdelen kunnen bevriezen bij een minimumtemperatuur van -1 graden. De wind is zwak, weinig van betekenis.

Morgen in de ochtend en begin van de middag is het wederom grijs en saai waarbij een buitje kan vallen. De wind is ook maar matigjes. Wel zal het wat minder koud worden, misschien worden de dubbele cijfers nog gehaald! Maar dat is voor later. Voor nu is het zoals het is.

Tot een volgende keer!


Waar de grijsheis ons tegemoet komt (Foto: Pukeko)
Waar de grijsheid ons tegemoet komt (Foto: Pukeko)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.