FOK! Wat een weer: broodje warm vlees weer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Aanvankelijk komt er plaatselijk mist voor. Overdag is er af en toe zon, in Limburg kan in de ochtend al een onweersbui tot ontwikkeling komen, in de loop van de middag en avond vooral in de zuidoostelijke helft. Mogelijk opnieuw met plaatselijk hagel en veel regen in korte tijd. De kans op windstoten is klein. In het Waddengebied kan mist of lage bewolking van zee binnendrijven. De middagtemperatuur loopt uiteen van 27°C in het zuiden en oosten tot 20°C in het Waddengebied. De wind is eerst zwak uit uiteenlopende richtingen, in de loop van de dag wordt de wind overwegend noordelijk, zwak tot matig.

In de nacht naar zaterdag verplaatsen de buien zich langzaam noordwaarts. De activiteit neemt wel af. In het noorden en westen kan mist of lage bewolking van zee binnendrijven. De minima liggen tussen 13°C in het Waddengebied en 17 °C in het zuidoosten. De wind is overwegend matig uit noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Een van de kleinere wateren in Kwadijk op een mooie dag (Foto: Charged)
Een van de kleinere wateren in Kwadijk op een mooie dag (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.