FOK! Wat een weer: droog en overdag zonnig

winterbanner

Vanochtend overheerst aanvankelijk de bewolking. In de middag breekt de zon van tijd tot tijd door, maar in het noorden en noordwesten blijft de bewolking waarschijnlijk overheersen. Het wordt landinwaarts opnieuw zeer zacht met temperaturen van 15 tot 18°C. In de noordwestelijke helft van het land wordt het met 11 tot 15°C wat minder zacht. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, mogelijk vrij krachtig langs de noordwestkust.

In de nacht van woensdag op donderdag is er alleen sluierbewolking aanwezig. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer matig tot vrij krachtig, op de Wadden mogelijk krachtig.

Woensdag overdag wordt het vrij zonnig. Met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 15°C in het noorden tot ca. 19°C in het zuiden en oosten wordt het bijzonder zacht. De zuid- tot zuidwestenwind is overwegend matig, in het noordwestelijk kustgebied (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

 

Smeltwater, het eind van de kou (Foto: Scherpschutter)
Smeltwater, het einde van de kou (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.