FOK! F1-manager 2020 bijgewerkt voor herstart seizoen

Door corona is ook het Formule 1-seizoen uitgesteld en ingekort. De eerste acht ronden van het 'nieuwe' seizoen zijn bekend en daarom bijgewerkt in de FOK! Formule 1-manager 2020, waardoor we volgend weekend als vanouds de F1-manager starten! Als er meer nieuwe data bekend worden van de overige rondes zullen deze zo snel mogelijk in de manager aangepast worden.

Van de eerste acht ronden is al een nieuwe datum en locatie bekend, waarvan er een aantal op hetzelfde circuit plaatsvinden. Om het overzichtelijk te houden geven we deze dubbele rondes aan met een (1) en een (2) achter de rondenaam.

Voor degenen die voor het eerst mee doen met de manager een korte uitleg. Net als de voorgaande edities kan je weer een team bestaande uit twee coureurs, een chassis en een motor samenstellen. Daarmee kun je punten halen voor de plek waarop die onderdelen in een F1-grandprixweekend zijn geëindigd. Voor die punten wordt budget uitgekeerd, waarmee je je team kunt verbeteren.

De onderdelen variëren in waarde, al naar gelang ze beter of slechter gepresteerd hebben in een raceweekend. Naarmate het F1-seizoen vordert zal de waarde van de onderdelen steeds geleidelijker veranderen. Hierbij geldt dat de recente prestaties wel degelijk nog enkele schommelingen in de waarde van een onderdeel teweeg kunnen brengen. Lees meer hierover in de speluitleg.

Heb je je nog niet ingeschreven voor deze editie, doe dat dan meteen via de volgende link. Kijk ook bij de speluitleg of de puntentelling, en als je nog andere vragen hebt, kun je terecht bij de FAQ. Je kunt ook een pm sturen aan FOKmanagers (zonder uitroepteken), of een bericht achterlaten in het speciale F1-manager 2020-topic in het Formule 1-forum.

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier!

Let op! De eerste managerronde sluit op vrijdag 3 juli 2020 om 23:59 uur. Zorg dat je voor die tijd je het door jou samengestelde team hebt opgeslagen voor de Grand Prix van Oostenrijk.

We wensen je ondanks alles veel plezier met het seizoen 2020 van de FOK! Formule 1-manager!

FOK! F1-manager 2020 bijgewerkt voor herstart seizoen (Red Bull Content Pool)
FOK! F1-manager 2020 bijgewerkt voor herstart seizoen (Red Bull Content Pool)