Revenant Reborn in Apex Legends: Resurrection season 18

Vorige week is seizoen 18 van start gegaan voor Apex Legends, onder de noemer Resurrection, en uiteraard zijn er de nodige aanpassingen/nieuwigheden geïntroduceerd. Zo mogen we aan de slag met Revenant Reborn, kunnen we knokken in een nieuwe TDM en Control-map en is de manier waarop de charge rifle te gebruiken is.

Revenant Reborn is een soort Magere Hein die met zijn zeis in de hand enkele toffe trucs uit zijn mouw kan schudden. Zo worden voor Revenant vijanden uitgelicht die weinig health hebben, kan hij zich sneller 'crouched' voortbewegen en heeft hij verbeterde wall climbing. Met zijn shadow pounce kan hij enorm snel op hoger geleven platforms komen en kan hij 'forged shadows' gebruiken om schade op te vangen c.q. absorberen. 

De charge rifle heeft een nerf gekregen, althans, de manier waarop gevuurd wordt is aangepast. Niet langer vuurt het wapen een continue straal maar met projectielen die opgeladen kunnen worden en een enorm bereik hebben. Broken Moon komt verder naar Mixtape, waar The Core een nieuw, interessant strijdtoneel moet worden voor Gun Run en TDM. Voor een impressie van de nieuwe locaties en wapens, check de trailer nog ff als je die nog niet gezien hebt.

Mocht je alle veranderingen terug willen lezen, ook met betrekking tot bijvoorbeeld veranderingen in ranked, check hier de hele lijst.