FOK! Wat een weer: weer regen in het verschiet, vandaag overwegend droog

Vandaag zijn er perioden met zon en het blijft op een zeer plaatselijke lichte bui na droog. Na een koude start met lokaal lichte vorst komt de maximumtemperatuur uit op ongeveer 9°C. De wind is matig en uit west tot zuidwest. In de avond neemt de wind langs de kust toe naar krachtig, 6 Bft.

In de loop van de nacht naar zondag neemt de bewolking van het westen uit geleidelijk toe, maar het blijft op de meeste plaatsen nog wel droog. De minima lopen uiteen van 4°C in het oosten tot 7°C in het westen. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan de kust naar krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Zondag is het bewolkt en in de loop van de ochtend bereikt een regengebied het westen. Dit gebied trekt oostwaarts en verlaat in de loop van de middag het oosten van het land. Na passage van het regengebied zijn er vanaf het einde van de middag opklaringen, maar volgt nog wel een enkele bui. De maxima worden ongeveer 9°C. De zuidwestenwind neemt in de middag af naar matig boven land en vrij krachtig langs de kust. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.
Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.