FOK! Wat een weer: opklaringen

Vanochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte motregen. In de loop van de dag breekt van het zuiden uit de zon door, in het noorden gebeurt dit pas in de tweede helft van de middag. De middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig. In de avond neemt van het westen uit de bewolking verder toe en volgt regen.

Komende nacht raakt het van het westen uit bewolkt en gaat het enige tijd regenen. Later wordt het van het westen uit droog en klaart het in het westen en midden op. Mogelijk ontstaat er dan plaatselijk mist. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 4°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, langs de kust af en toe krachtig.

Dinsdag begint de dag nevelig en kan lokaal een mistbank voorkomen. Overdag is het in het zuidoosten overwegend bewolkt, elders zijn er perioden met zon, met name in het westen. In de loop van de avond neemt de bewolking in het westen toe en kan het daar af en toe gaan regenen of motregenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C en de zuidwestelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vanaf de middag vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Winterspruitjes oogsten op Schouwen-Duiveland is niet altijd mogelijk... (Foto: Scherpschutter)
Winterspruitjes oogsten op Schouwen-Duiveland is niet altijd mogelijk... (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.