Hazes Jr. gaat vol voor Bridget Maasland

Dat André Hazes jr. het graag op een oude fiets leert, wisten we nadat hij tekeer ging op de vele jaren oudere Monique, waar nog prima naar te kijken is overigens. Inmddels is Monique ingeruild voor een nóg ouder exemplaar. Hazes jr. gaat namelijk vol voor de erfenis van Bridget Maasland.

"Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo vertelt Hazes jr. aan de roddelaars van RTL Boulevard. "Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Lees ook: Hazes Jr. en Monique uit elkaar, Hazes heeft een ander

Het management van Maasland laat weten dat de relatie inderdaad al een tijdje standhoudt. Aangezien Maasland van jonge blaadjes houdt, valt Hazes jr. bij haar wel in de smaak.

De laatste liefde voor de 45-jarige Maasland was de 28-jarige Bram. Ook Johnny de Mol mocht het bed delen met de blonde cougar. Eerder bracht de blondine al een vacature uit. "Vanaf 45 jaar vind ik mannen te oud, maar 35 jaar lijkt me mooi. Liefst heeft hij een eigen onderneming en een druk leven, zodat hij niet zo op mij leunt. Maar ja, vind maar eens zo’n man.”

Inmiddels lijkt de 25-jarige Hazes jr. na een korte sollicitatieronde de verplichte proeftijd te doorlopen.


Hé ouwe - André Hazes jr. (Bron: YouTube)