Verstappen: "De snelste te zijn is ongelofelijk"

In zijn geliefde Mexico heeft Max Verstappen zijn tweede pole position van het seizoen behaald. De Nederlander kijkt met veel vertrouwen uit naar de race van morgen.

"Het was een interessante dag, maar om uiteindelijk de snelste te zijn is ongelofelijk. De afgelopen races was Ferrari erg snel op de rechte stukken, maar dankzij het team zijn we teruggekomen en hebben we de pole positie te pakken. We geven niet op, blijven gewoon volop doorwerken en proberen er altijd het beste uit te halen. Dat heeft vandaag laten zien dat we erg snel zijn", zo vertelde de Red Bull-coureur aan Verstappen.nl.

"Stiekem hoop je dat altijd. Je blijft pushen en je probeert de goede balans in de auto te vinden. Dat hebben we ook gedaan en in Q3 kwam dat allemaal bij elkaar. Het gevoel was meteen goed", aldus Verstappen na afloop van de kwalificatie.

De Nederlander ziet de race van morgen vol vertrouwen tegemoet. "Het zal nu wat anders voor me zijn, omdat ik vanaf de eerste plek start in plaats van de tweede, maar we gaan alles geven. We hebben sowieso een goede auto voor de race. Mochten we bij de start een plek verliezen, zou dat geen groot probleem moeten zijn."

Verstappen: "De snelste te zijn is ongelofelijk" (Pro Shots / Action Images)
Verstappen: "De snelste te zijn is ongelofelijk" (Pro Shots / Action Images)