Private Division kondigt Disintegration aan

Private Division en V1 Interactive hebben vandaag Disintegration aangekondigd. Meer informatie over deze firstperson sciencefiction-shooter wordt volgende maand op gamescom 2019 bekendgemaakt.

Disintegration is de eerste titel van V1 Interactive, de indie developmentstudio die in 2015 onder andere werd opgericht door Marcus Lehto, voormalig creative director bij Bungie en co-creator van Halo.

"De kans om niet alleen een nieuwe game te maken, maar deze hele studio op te richten is opwindend", aldus Marcus Lehto, President en Game Director bij V1 Interactive. "Het is fantastisch om te kunnen delen waar dit geweldige team aan heeft gewerkt en we kunnen niet wachten om onze game volgende maand aan de wereld te presenteren."

"We zijn blij dat we met iemand als Marcus kunnen samenwerken, een icoon in de gamingwereld wiens creativiteit van invloed is geweest op de complete industrie", zegt Michael Worosz, Executive Vice President en Head of Private Division. "We werken sinds de oprichting van de studio samen met Marcus en het V1 Interactive-team en we hebben gezien hoe de organisatie tijdens ons partnerschap haar talent versterkt en ook steeds meer talent aantrekt. Daarom hebben we ook veel vertrouwen in Disintegration en we kunnen dan ook niet wachten om deze unieke game te introduceren, die het portfolio van Private Division nog verder versterkt."

Disintegration komt in 2020 uit.