Lepeltje Lepeltje strijkt neer in zes steden

Het rondreizende culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt komend festivalseizoen neer in zes steden en bekleedt de graszoden van de mooiste parken in Nederland. Dit jaar in de lente en de prille maanden van de zomer: de Apeldoornse editie vindt al in het weekend van 17 tot en met 19 mei plaats. Vervolgens trekt de stoet verder richting Eindhoven, Dordrecht, Amersfoort, Zwolle en Utrecht.

Bij Lepeltje Lepeltje geniet men van een breed muzikaal programma, een mooie-dingen-markt en natuurlijk kwaliteitseten, terwijl de allerkleinsten worden vermaakt met een rijk gevuld kinderprogramma. De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu houdt van klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost. De toegang is gratis.

Een woordvoerder van de organisatie: "Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt! Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com."

Lepeltje Lepeltje strijkt neer in zes steden (Foto: Lepeltje Lepeltje - Jeroen Schaaphok )
Lepeltje Lepeltje strijkt neer in zes steden (Foto: Lepeltje Lepeltje - Jeroen Schaaphok )