Bayern boekt eenvoudige zege op Hannover, Gladbach verspeelt punten

Bayern München heeft na het 3-3 gelijkspel tegen Ajax een makkelijke overwinning geboekt in de Bundesliga. De Rekordmeister won het uitduel tegen Hannover 96 met 0-4.

Na twee minuten kwam Bayern München al op voorsprong. Thomas Müller legde de bal terug op de rand van de zestien waarna Joshua Kimmich de 0-1 binnenschoot. Na een halfuur spelen maakte David Alaba via een prachtige dropkick de 0-2.

In de tweede helft kreeg Bayern genoeg voldoende kansen om de score uit te breiden. In de 55ste minuut maakte Serge Gnabry de 0-3 en niet veel later pikte ook Robert Lewandowski zijn doelpuntje mee. Voor de Poolse spits was het alweer zijn tiende doelpunt van de competitie.

Door de winst komt Bayern München op gelijke hoogte met nummer twee Borussia Mönchengladbach. Gladbach kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Hoffenheim.