NFL: Packers winnen thriller van 49ers

De Green Bay Packers hebben hun derde zege van het seizoen binnen in de NFL. De ploeg won thuis op Lambeau Field van de San Francisco 49ers, die nu vijf van de zes wedstrijden verloren hebben en flink in de problemen zitten.

Een touchdown van Matt Breida bracht de 49ers nog op voorsprong, maar dankzij Ty Montgomery en Davante Adams kwamen de Packers langszij. De 49ers gaven echter niet op: quarterback CJ Beathard bereikte voormalig verspringer Marquise Goodwin voor de touchdown en halverwege leidden de bezoekers met 20-24.

Twee field goals in het derde kwart, één voor beide ploegen, brachten weinig verandering in de zaak, maar een field goal van Robbie Gould hielp San Francisco aan zeven punten voorsprong: 23-30. Met minder dan twee minuten te gaan wist quarterback Aaron Rodgers wide receiver Adams te bereiken in de endzone: 30-30, waarna veteraan Mason Crosby in de slotseconden de winnende field goal voor de Packers tussen de palen trapte, 33-30.

Packers - 49ers (Bron: YouTube)