FOK! Wat een weer: bewolking en droog

Er is vrij veel hoge bewolking aanwezig, in het zuidwesten zijn er meer opklaringen en is er lokaal sprake van dichte mist. Halverwege de ochtend lost de mist op waarna de zon, ondanks de hoge bewolking, toch nog regelmatig aanwezig is. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in de kustgebieden en ongeveer 23°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is overwegend zwak en draait gedurende de dag naar een noordwestelijke richting.

Komende nacht komen er van het noorden uit wolkenvelden het land binnendrijven waaruit lokaal motregen kan vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind is noordelijk, zwak, aan de kust matig tot vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er wolkenvelden waar plaatselijk wat motregen uit kan vallen. De middagtemperatuur ligt tussen 16°C in het noordelijk kustgebied en 19°C in het zuiden. De wind is noordoostelijk en overwegend matig. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Begin oktober spotte Charged deze mooie lucht in de buurt van Offingawier(Foto: Charged)
Begin oktober spotte Charged deze mooie lucht in de buurt van Offingawier (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!