FOK! Wat een weer: vanmiddag meer bewolking

In de ochtend is het zonnig. Vanmiddag neemt vanuit het noordwesten de bewolking toe en in de avond trekt een gebied met af en toe regen over Nederland zuidoostwaarts. De middagtemperatuur wordt ongeveer 17°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. In de avond wordt de wind westelijk.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er vooral in de kustprovincies buien voor. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Maandag overdag trekken er van tijd tot tijd buien over. Tussen de buien door laat de zon zich af en toe zien. De middagtemperatuur ligt rond de 13°C. De noordwestenwind is matig. Aan de kust en boven het IJsselmeer wordt de wind krachtig tot hard en vooral daar kunnen tijdens buien windstoten voorkomen tot 70 km/uur. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Een bos in Zeeuws Vlaanderen (Foto: Paulus-de-kabouter)
Een wandeling door een bos in Zeeuws Vlaanderen (Foto: Paulus-de-kabouter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!