Scribblenauts Mega Pack is uit

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft het Scribblenauts Mega Pack uitgebracht, een nieuwe verzameling van twee spellen, met daarin vernieuwde versies van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, plus nieuwe content voor beide spellen.

In Scribblenauts Unlimited help je Maxwell, de held van het spel, om puzzels en uitdagingen op te lossen door de meest willekeurige voorwerpen te laten verschijnen, van een 'reusachtige zweefbus' tot een 'microbiële vuurtornado'. Het spel is vernieuwd met twee bonuslevels, ondersteunt het online delen van voorwerpen die de speler heeft gemaakt, biedt een geüpdatet modus voor twee spelers en bevat tevens het “sunflower” style tekstinvoersysteem.

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure bevat duizenden personages en voorwerpen uit de DC-wereld, allemaal getekend in de kenmerkende Scribblenauts-stijl. Maxwell gaat op een missie met DC-superhelden en -superschurken en bezoekt daarbij beroemde DC-locaties zoals Gotham City, Metropolis, Atlantis en twee nieuwe bonuslocaties: Titans Tower en Belle Reve, de operatiebasis voor Task Force X.

Scribblenauts Mega Pack is nu digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One voor € 29,99.