Domien verruilt 3FM voor Qmusic

Domien Verschuuren heeft na ruim twaalf jaar laten weten dat hij vertrekt bij 3FM om de overstap te maken naar Qmusic. Hij vertelt op Instagram: "Na dik twaalf jaar radio te hebben gemaakt bij 3FM stap ik over naar Qmusic! Binnenkort begin ik er met een programma waar ik altijd van heb gedroomd: de middagshow. Wow."

Domien  was sinds april 2006 te horen tijdens de nachtelijke opleidingsuren van 3FM, waarna hij al rap doorging naar Weekend DNA met Annemieke Schollaardt. Volgens 3FM hield Domien niet van uitslapen, dus nam hij al snel de zaterdagochtend in met Domien is Wakker. 

3FM laat in een reactie op de website weten: "Met de liters gin-tonic die hij achterlaat in zijn bureaulaatje drinken wij nu ons verdriet weg. Do, we wensen je een toffe tijd on the dark side! Bedankt voor alles en maak er wat moois van."

De radiozender laat weten dat binnenkort bekendgemaakt wordt wanneer de laatste show wordt gemaakt en wie de opvolger van Domien gaat worden. 

 Instagram hieronder niet zichtbaar? Klik hier voor de hele verklaring van Domien. 

 

2005. Een nieuw radiostation zou beginnen in Nederland: Qmusic. In een vlaag van puberale zelfoverschatting stuur ik een demo-cd naar het adres op de website. Een paar weken later ontvang ik een nette brief van de assistent programmadirecteur. "We missen de uitstraling die centraal staat bij alles dat Qmusic doet. Succes met je eventuele verdere toekomstplannen in de media". • 2018. Dertien jaar later. Opnieuw ligt er briefpapier van Q voor mijn neus. Maar dit keer staat mijn handtekening er op en is het de start van een nieuw avontuur. Na dik twaalf jaar radio te hebben gemaakt bij 3FM stap ik over naar Qmusic! Binnenkort begin ik er met een programma waar ik altijd van heb gedroomd: de middagshow. Wow. Ik ben BNNVARA en 3FM waanzinnig dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen, voor de programma's die ik heb mogen maken en voor de fantastische mensen met wie ik heb kunnen werken. Maar dit is voor mij het moment voor iets nieuws, voor iets anders. Het is tijd om een sprong in het diepe te wagen en ik kan me geen mooier station dan Qmusic voorstellen om dat mee te doen. Het idee van aan de slag gaan bij een club met frisse, vooruitstrevende ideeën heeft me de laatste tijd enorm veel nieuwe energie gegeven en ik kan niet wachten om te beginnen. Tot die tijd hoor je me in de ochtend van 3FM, met minstens zoveel energie. Want hoewel ik zin heb in de toekomst, is het heden me enorm dierbaar. 📻❤️✍🏼

Een bericht gedeeld door Domien Verschuuren (@domien) op20 Jun 2018 om 2:23 (PDT)