Beyoncé en JAY-Z komen naar Amsterdam

De geruchten deden al even de ronde, maar nu is het bevestigd: Beyoncé en JAY-Z gaan samen op tournee en treden op in Amsterdam. Het muzikale echtpaar kondigde hun On The Run II-tour maandag aan op Instagram.

De concertreeks begint op 6 juni in Cardiff. Tijdens de trip langs Europese steden doen Beyoncé en JAY-Z ook Nederland aan, meldt Ticketmaster maandag. Op 19 juni staan ze op het podium van de Amsterdam Arena. Op 25 juli starten ze in Cleveland met hun Amerikaanse tour, die bestaat uit eenentwintig optredens.

Het duo ging al eens samen op tournee in 2014. De On The Run-tour werd een groot succes. Ruim 90 procent van alle shows in de Verenigde Staten was uitverkocht en de tournee was goed voor een omzet van omgerekend ruim 75 miljoen euro. Ruim 850.000 fans kochten een kaartje voor een concert van het muzikale echtpaar. Vorige week ontstond verwarring over een mogelijke nieuwe tour, nadat een mededeling daarover korte tijd op het Facebookaccount van de Amerikaanse zangeres stond. Die werd niet veel later weer verwijderd en verdere uitleg bleef uit.

De kaartverkoop voor het concert begint op maandag 19 maart om 10.00 uur.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op12 Mrt 2018 om 6:55 (PDT)

Beyoncé en JAY-Z komen naar Amsterdam
Beyoncé en JAY-Z komen naar Amsterdam (Foto: BuzzE)