LB: Jay-Z en Kanye West hebben bijna geen fittie meer

Lekker belangrijk: Nieuws dat je niet wilt missen!

Jay-Z en Kanye West lijken van plan een eind te maken aan hun ruzie. Dat zeggen bronnen bij beide rappers tegen showbizzsite TMZ. De twee ruziën al een tijdje over streamingsdienst Tidal.

Kanye is niet tevreden over Tidal. Jay-Z is de baas van de streamingsdienst, maar Kanye vindt dat hij zijn afspraken niet nakomt. Hij zegt 3,5 miljoen dollar aan inkomsten te zijn misgelopen en wil daarom onder zijn contract uit.

De zakelijke ruzie wordt overschaduwd door beledigingen over en weer en dat bemoeilijkt een oplossing. Voor het geld hoeven beide rappers het immers niet te doen. 3,5 miljoen dollar is voor beide muzikanten een schijntje.

"De generaals moeten elkaar eens in het echt ontmoeten. Dan is een oplossing een fluitje van een cent", zegt een van de bronnen tegen TMZ. Kanye zou inmiddels wel te porren zijn voor zo'n ontmoeting. Jay-Z staat er ook niet onwelwillend tegenover. Een afspraak moet volgens TMZ snel gemaakt zijn. Ze wonen op een steenworp afstand van elkaar volgens de showbizzsite.

'Jay-Z en Kanye West gaan vrede sluiten'
'Jay-Z en Kanye West gaan vrede sluiten' (Foto: BuzzE)