Sevilla vergeet zichzelf te belonen tegen Manchester United

Sevilla en Manchester United zijn woensdagavond niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Vooral de bezoekers zullen hier tevreden mee zijn.

Manchester United mocht van geluk spreken dat beide ploegen met een stand van 0-0 richting de kleedkamers vertrokken. De bezoekers hadden het de eerste helft lastig en gaven Sevilla meerdere mogelijkheden om de score te openen.

Tijdens de beginfase had Manchester United de wedstrijd onder controle, maar naar mate de eerste helft vorderde werd Sevilla sterker. De thuisploeg nam het initiatief over en Manchester United beperkte zich vooral tot verdedigen. Hier slaagde de ploeg mede dankzij David De Gea goed in.

Sevilla kreeg tijdens de eerste helft namelijk goede mogelijkheden, maar De Gea keepte een geweldige eerste helft. De ploeg uit Spanje leek met een voorsprong de rust in te gaan, maar De Gea bracht prachtig redding op een kopbal van Luis Muriel.

Tijdens de tweede helft bleef het spelbeeld ongewijzigd. Manchester United stelde teleur, maar Sevilla slaagde er niet in om de mogelijkheden om te zetten in treffers. Manchester United leek er uiteindelijk met de drie punten vandoor te gaan, maar een treffer van Romelu Lukaku werd terecht afgekeurd vanwege een handsbal. Hierdoor bleef het bij 0-0.