Opgestapte FvD-prominent doet boekje open

Susan Teunissen, die nummer drie stond op de lijst voor het Forum voor Democratie en vanmorgen de partij vaarwel zwaaide, doet in een tweet een boekje open over het partijbestuur. Ze postte een lijstje met punten van kritiek die ze aan het bestuur had voorgelegd, maar, zo zegt ze: "Uit de meest recente communicatie met het bestuur is gebleken dat interne kritiek keihard wordt afgestraft."

Teunissen vindt het onder meer 'onaanvaardbaar' dat het bestuur slechts uit drie personen bestaat. Ook het feit dat de ALV (Algemene Leden Vergadering) niet heeft kunnen stemmen over het opheffen van de provincieafdelingen terwijl dit statutair is vastgelegd zit Teunissen hoog. Verder noemt ze het royement van Betty Jo Wevers en Robert de Haze Winkelman 'bizar'. 

Tot slot zou Baudet gedreigd hebben om iedereen die de roep om democratisering steunt te royeren. Ze sluit haar statement af met de woorden: "Ik heb ondanks voorgaande punten heel veel respect voor de denkbeelden van de partij en die van Thierry in het bijzonder."