Giel Beelen is voor niemand bang

Giel Beelen gaat vol vertrouwen op weg naar de opnames van de tweede editie van The Roast of..., waarin de dj van Veronica de hoofdgast is. "Ik ben voor niemand bang", zegt hij zelfverzekerd.

"Je moet hier niet aan meedoen als je bang bent", vervolgt Giel, die de opvolger is van Gordon. "Dat geldt ook voor degenen die mij gaan roasten. Angst is de slechtste raadgever. Het moeten gewoon mensen zijn die het programma kennen en die er ook wel de lol van inzien."

Giel zei naar eigen zeggen direct ja op het voorstel van Comedy Central. "Ik dacht: fucking hell, wat is dit? Is dit een grap? Ik zei gelijk ja, maar checkte ook gelijk van jongens konden jullie niemand beters krijgen?" De dj was zelf namelijk niet zo zeker of er genoeg over hem te zeggen was, maar dat kwam al snel goed na een gesprek met de zender. "Toch dacht ik: o ja, dan begrijp ik het wel."

The Roast of Giel Beelen is op 13 december op televisie te zien. In het programma worden beroemdheden geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Aan het einde van de show mag de hoofdgast reageren op de vlijmscherpe grappen.

Giel Beelen is voor niemand bang
Giel Beelen is voor niemand bang (Foto: BuzzE)