Elia sneert: "Ajax doet het met hun mond, wij laten het zien"

Feyenoord heeft gisteren een reuzestap gezet naar de landstitel door zelf te winnen van Vitesse (0-2) en zag ook hoe PSV won van concurrent Ajax (1-0). Dat de spanning er lang was in de competitie was te merken. Er werd veel gesproken en geschreven, maar de grootste aanvallen in deze woorden-oorlog kwamen vooral uit het Ajax-kamp. Na de misstap van Ajax, kon de vleugelspeler van Feyenoord Eljero Elia, het niet laten om een trap na te geven.

De Amsterdammers hielden lang hoop op een kampioenschap ten koste van Feyenoord na de reeks overwinningen en het zien ploeteren van Feyenoord. Enkele weken terug troffen beide rivalen elkaar in Amsterdam. Ajax was met zeer overtuigend spel de winnaar (2-1) en zag daarmee het gat van 6 punten verkleinen naar 3. Enkele spelers van Ajax zagen de Amsterdammers wel kampioen worden en deden een poging om Feyenoord nerveus te maken.

De Rotterdammers bleven bescheiden, zelfs na de cruciale zege op Vitesse. Echter kon Elia het niet laten om Ajax nog even terecht te wijzen: "Zij doen het met hun mond, wij laten het op het veld zien", aldus de 30-jarige buitenspeler.

Elia sneert: "Ajax doet het met hun mond, wij laten het zien" (Pro Shots / Erwin Spek)
Elia sneert: "Ajax doet het met hun mond, wij laten het zien" (Pro Shots / Erwin Spek)