Schurkachtige teaser voor Cars 3

Er is een nieuwe teaser verschenen voor de later dit jaar verschijnende animatiefilm Cars 3. In de opvolger van Cars 2 uit 2011 zien we hoe de raceauto Lightning McQueen (met de stem van Owen Wilson) hard aan de slag moet om te bewijzen dat hij het nog steeds kan opnemen tegen een nieuwe generatie van hypermoderne jonge racebollides.

Als Lightning McQueen onverwacht wordt verslagen door nieuwkomer Jackson Storm (met de stem van Armie Hammer) moet hij op zoek naar een tweede kans. Met hulp van de gele raceauto Cruz Ramirez (met de stem van Cristela Alonzo) maakt Lightning McQueen kennis met moderne technologie en leert hij ook nog een aantal handige trucjes. Samen bereiden ze zich voor op de beslissende race in de Florida 500.

Cars 3 is het regiedebuut van Brian Fee, die eerder al naam maakte als storyboard-artiest en animator voor Pixar. Het scenario voor de film werd geschreven door Daniel Gerson, die we ook kennen van zijn scripts voor Monsters, Inc. (2001), Monsters University (2013) en Big Hero 6 (2014). Cars 3 draait vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen.